mediator Woubrugge

Mediator Woubrugge

mediator Woubrugge

Mediator Woubrugge

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Woubrugge sta ik klaar om jullie te begeleiden tijdens het scheiden. Een mediator kan jullie helpen om samen en in goede harmonie beslissingen te nemen. Wat zijn de implicaties van de scheiding voor jullie? Een scheiding brengt vaak veel onzekerheid met zich mee.

Met de hulp van een ervaren mediator Woubrugge kunnen we samen zorgen voor helderheid en structuur in deze turbulente tijd. Ik ben er om jullie daarbij te ondersteunen. Bij ons eerste praatje maken we kennis en neem ik de tijd om het mediationproces uit te leggen. Met mijn hulp als mediator bij echtscheidingen kunnen jullie de scheiding zo vlot mogelijk doorkomen. Of we nou babbelen op neutraal terrein of bij jullie thuis, het belangrijkste is dat de mediation voor jullie allebei goed verloopt.

Service mediator Woubrugge:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Kies voor harmonieuze oplossingen

Als je besluit een scheidingsexpert in te schakelen, gaan we samen door het proces van scheiden in 7 stappen. Deze stappen leiden tot een volledige afronding van jullie scheiding. Mijn rol is om jullie door het hele mediationproces te begeleiden. Dit omvat verschillende aspecten:

 • We beginnen met het inventariseren van alle relevante onderwerpen die besproken moeten worden, zoals huisvesting, hypotheek, kinderen, financiën, huisdieren en huisraad. Samen brengen we alles in kaart waarover afspraken moeten worden gemaakt. Speciale aandacht gaat uit naar jullie toekomstige woonsituatie. De uiteindelijke afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.
 • We onderzoeken samen de opties met betrekking tot het huis tijdens de scheiding en ik help bij het berekenen van alimentatie. Ik leg de wettelijke richtlijnen uit en we komen tot passende afspraken die dienen als basis voor partner- en kinderalimentatie.
 • Indien er kinderen zijn, help ik bij het opstellen van een ouderschapsplan waar jullie allebei achter kunnen staan. Dit plan biedt goede richtlijnen en zorgt voor stabiliteit en veiligheid voor de kinderen.
 • Alle afspraken worden in overleg gemaakt, waardoor dure advocaatkosten en oplopende emoties worden voorkomen. Uiteindelijk moeten de afspraken wel worden bekrachtigd door de rechtbank. Resolve Visie neemt de juridische afhandeling via een eigen advocaat volledig op zich.
 • De kosten van de mediator Woubrugge omvatten een all-in tarief, inclusief de juridische afhandeling. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt duidelijk hoe het proces er voor jullie uit zal zien en worden de kosten nauwkeurig in kaart gebracht. Ook wordt onderzocht of jullie in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, ook bekend als een toevoeging.

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kan mediation voor jullie betekenen?

Als jullie besluiten om mij als jullie mediator Woubrugge in te schakelen, kiezen jullie voor een gestructureerde aanpak van jullie scheiding, waarbij jullie zelf de touwtjes in handen houden. Als neutrale scheidingsexpert begeleid ik jullie door het proces, waarbij ik oog heb voor zowel jullie belangen als emoties. Het mooie is dat jullie niet hoeven te worstelen met het inschakelen van advocaten en de mogelijke complicaties die daarbij komen kijken. Ik help jullie om de scheiding op een vlotte en harmonieuze manier af te handelen.

 • Mediation verloopt in zeven duidelijke stappen, waardoor het proces gestructureerd en overzichtelijk blijft.
 • Als ervaren mediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij hun scheiding, zodat jullie in goede handen zijn.
 • Jullie hebben volledige controle over de inhoud en het verloop van het proces, waardoor jullie optimaal betrokken blijven.
 • Door gezamenlijk tot afspraken te komen en goed overleg te voeren, creëren we draagvlak en minimaliseren we mogelijke geschillen achteraf.
 • Met respect voor alle emoties richt ik mij op de inhoud, zodat alle noodzakelijke afspraken worden gemaakt.
 • Bij mediation blijft de aard en insteek van de scheiding een gezamenlijk besluit, waardoor de kans op een vechtscheiding tot een minimum wordt beperkt.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met mij dé mediator Woubrugge. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen bij de scheiding

Als ouders met kinderen door een scheiding gaan, is het van cruciaal belang dat de gemaakte afspraken goed op elkaar zijn afgestemd. Dit helpt om toekomstige problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Als mediator sta ik ervoor dat jullie allebei zo goed mogelijk verder kunnen. Een belangrijk doel is ook om ervoor te zorgen dat jullie kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding.

Daarom bied ik de mogelijkheid van een kindgesprek aan, waarin jullie kinderen de ruimte krijgen om hun gevoelens te uiten. Op die manier worden ze ook betrokken bij de afspraken die hen aangaan.

Doelgericht en persoonlijk

De gesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis of op een neutrale locatie. Ik ben flexibel wat betreft de planning, zowel overdag als ’s avonds zijn afspraken mogelijk. Meestal kunnen we binnen een week een eerste afspraak inplannen. Alle gesprekken vinden plaats met jullie beiden, zodat jullie beiden volledig op de hoogte zijn. Mijn aanpak staat voor transparantie en betrokkenheid, en ik ben er om jullie beiden te ondersteunen.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button