Mediator in Zaandam

Mediator Zaandam

Mediator in Zaandam

Mediator Zaandam

 
Mediator in Zaandam
 
Mediator in Zaandam

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator in Zaandam bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

Samen afspraken maken en het elkaar mogelijk maken om verder te kunnen, daar draait het allemaal om.

Je kunt van mij een persoonlijke aanpak verwachten, met tijd en ruimte voor vragen en zorgen.

Volledig scheidingspakket van de mediator Zaandam

Hoe werkt mediation eigenlijk precies? Hieronder een korte samenvatting:

 • We maken samen over alles afspraken. Zoals alimentatie, jullie financiën en de woning. Je wordt goed geïnformeerd, zodat er passende keuzes kunnen worden gemaakt. Bij een eigen woning bij de scheiding wil je natuurlijk snel duidelijkheid over wat er mogelijk is. Kan de woning worden overgenomen door één van beiden en wat is hierop van invloed? Dit wordt dan ook vroeg in het scheidingsproces besproken.
 • Ook stel ik een ouderschapsplan op als er kinderen onder de 18 zijn. Met afspraken over de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar op de hoogte gaat houden over jullie kinderen.
 • Laatste stap is de afwikkeling bij de rechtbank van de scheiding. Dit wordt ook verzorgd.

Voordelen mediator Resolve Visie Zaandam

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Zaandam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je de scheiding goed voor jullie kinderen?

Als jullie samen kinderen hebben, dan bespreken we aan tafel ook een goede omgangsregeling. Ook denk ik mee hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Er is in de gesprekken aandacht voor:

 • Het kan in eerste instantie lijken of je tegenstrijdige belangen hebt. Je wilt bijvoorbeeld dat je kind een bepaalde dag bij je thuis is en je partner wil dit niet. De leidraad is dan: wat is in het belang van jullie kind?
 • Ook kijken we in de gesprekken naar wat jullie kind nodig heeft. Hebben jullie een kind met veel behoefte aan structuur, dan is het belangrijk dat er rust en regelmaat is. Je kunt dan afspreken dat je kind gedurende één week in hetzelfde huis is. Hij/zij kan dan vanuit daar met de andere ouder afspreken, om bijvoorbeeld samen iets te gaan doen.
 • Om kinderen te betrekken bij de afspraken en ze ook een stem te geven, is het mogelijk dat ik apart met ze een kindgesprek heb. Dit is laagdrempelig en kinderen kunnen vertellen wat hun ideeën of juist zorgen zijn.

Samen scheiden geeft rust en duidelijkheid

Het grote verschil tussen een gezamenlijke mediator en ieder een advocaat inschakelen is dat je samen afspraken maakt. Wanneer je er samen uitkomt, leg je een goede basis voor de toekomst. Je bent goed geïnformeerd en alles wordt duidelijk vastgelegd. Hier kun je dus altijd in de toekomst op terugvallen. Denk aan bijvoorbeeld goede afspraken over de kinderen of financiële afspraken.

De mediator Zaandam voert gesprekken bij jullie thuis

Als mediator Zaandam kom ik bij jullie thuis in Zaandam en omgeving. Gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk. Ook is een neutrale locatie mogelijk.

Wat klanten over mij zeggen

“Zeer professionele houding. Het voelde vanaf het kennismakingsgesprek al meteen heel erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader, in een toch al moeilijke periode.” – Eddy uit Voorhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediator in Zaandam
Mediator in Zaandam
Call Now Button