Mediator in Zaanstad

Mediator Zaanstad

Mediator in Zaanstad

Mediator Zaanstad

 
Mediator in Zaanstad
 
Mediator in Zaanstad

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Zaanstad regel ik samen met jullie de hele scheiding. Samen wordt zo de hele scheiding zorgvuldig afgewikkeld. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Bij een scheiding komt er veel op jullie af. Als mediator Zaanstad ondersteun ik jullie bij het maken van goede afspraken waar je beiden achter staat. Ik ben onpartijdig en de belangen van jullie beiden worden behartigd.

Mediation in Zaanstad:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden: alles geregeld door Sjoerd

Als mediator ondersteun ik jullie tijdens het gehele scheidingsproces, met onderstaande stappen worden jullie ontzorgd:

 • Het begint met een kennismakingsgesprek, dit is kosteloos en vrijblijvend. Jullie persoonlijke situatie, wat komt er allemaal op jullie af bij een scheiding, onze dienstverlening en het tarief worden besproken. Ik werk met een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen achteraf.
 • Daarna gaan we aan de slag om samen afspraken te maken. Denk hierbij aan afspraken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning bij de scheiding. Bij een eigen woning wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is. Als je een eigen bedrijf hebt, begeleid ik jullie ook om hier goede afspraken over te maken. Scheiden kan emotioneel zijn, dus we staan ook stil bij de onderlinge communicatie.
 • Hebben jullie samen kinderen onder de 18 jaar, dan hoort een ouderschapsplan er ook bij. We maken samen afspraken over de zorgverdeling, invulling van feestdagen en kinderalimentatie. We kunnen jullie kinderen ook betrekken bij het ouderschapsplan door apart met hen een kindgesprek in te plannen. Kinderen worden dan op een laagdrempelige manier uitgenodigd te vertellen wat hun ideeën, vragen of zorgen zijn.
 • Vervolgens wordt de scheiding door onze vaste advocaat ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding zorgvuldig en volledig afgehandeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Zaanstad

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zaanstad. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation: samen tot overeenstemming komen

Om op een zorgvuldige manier de relatie te beëindigen is mediation een goede oplossing. Deze methode is geschikt als beide partijen de wil en de intentie hebben om er samen uit te komen.

Mijn rol als scheidingsbemiddelaar is die van neutrale procesbegeleider. Met een stappenplan wordt er samen met jullie voor alle zaken een passende oplossing gezocht. Hierbij worden allebei jullie belangen behartigd.

Hoe betrek je kinderen bij de afspraken?

Hebben jullie kinderen? Hoe kun je ze dan het beste bij de scheiding steunen? Tips zijn:

 • Bedenk hoe je kinderen later als ze groot zijn zullen terugkijken op de periode van de scheiding. Hoe zou je willen dat ze daarop terugkijken? Houd dit in gedachten tijdens het scheidingsproces.
 • Betrek je kinderen vanaf een leeftijd van ongeveer 8 jaar bij het maken van de afspraken die met hen te maken hebben. Vraag naar hun wensen en ideeën over bijvoorbeeld de invulling van verjaardagen en vakanties.

Mediation gesprekken bij jullie thuis

Als mediator Zaanstad kom ik bij jullie thuis. Gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk. In een kosteloos kennismakingsgesprek met jullie beiden, bespreek ik graag de mogelijkheden.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Zaanstad
Mediator in Zaanstad
Call Now Button