Mediator Zevenhuizen

Mediator Zevenhuizen

Mediator Zevenhuizen

Mediator Zevenhuizen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Zevenhuizen sta ik klaar om jullie te begeleiden door het proces van scheiding. Mijn doel is om jullie te helpen bij het regelen van alle nodige zaken en het zorgen voor een soepele juridische afhandeling. Door samen te werken aan deze belangrijke stap, kunnen jullie rust vinden, niet alleen nu, maar ook voor de toekomst.

Ik kom graag langs bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk om te ontdekken of er een klik is tussen ons. We kunnen afspreken overdag of ’s avonds, wat jullie het beste uitkomt. En natuurlijk zijn jullie beiden van harte welkom bij het gesprek.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Rogier, jullie vertrouwde scheidingsexpert

Het proces van scheiden wordt een stuk helderder en gestroomlijnder. Jullie kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en deskundige begeleiding doorheen de hele procedure. Hier zijn de belangrijkste stappen die we samen zullen doorlopen:

 • Samen gaan we grondig door alle aspecten die geregeld moeten worden, zoals financiën, bezittingen, verzekeringen, pensioenen, huisvesting en eventuele alimentatie.
 • Als jullie kinderen onder de 18 zijn, stellen we een ouderschapsplan op. Hierin leggen we afspraken vast over de zorgverdeling, vakanties, communicatie tussen jullie als ouders, en eventuele kinderalimentatie.
 • Onze ervaren advocaat zorgt voor de volledige juridische afwikkeling van jullie scheiding, zonder dat jullie zelf naar de rechtbank hoeven. Zo kunnen jullie met een gerust hart de volgende fase in jullie leven ingaan, wetende dat alles netjes geregeld is. De mediator Zevenhuizen gaat jullie van A tot Z begeleiden.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zevenhuizen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kiezen voor mediation?

Het kan behoorlijk lastig zijn om samen aan tafel te zitten wanneer er veel tussen jullie speelt en emoties hoog oplopen. Maar met de juiste ondersteuning kunnen jullie in gesprek blijven en het proces op een goede manier doorlopen. Hier zijn een paar voordelen van het scheiden met een mediator Zevenhuizen:

 • Tijdens de gesprekken is er ruimte voor emoties en wordt er echt geluisterd naar elkaar. Er wordt aandacht besteed aan de manier waarop jullie communiceren. Wat hebben jullie nodig van elkaar om de scheiding te kunnen accepteren? En hoe kunnen jullie elkaar hierbij helpen?
 • Bij mediation betaal je een vast all-in tarief voor de hele dienstverlening. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek bespreken we samen wat jullie nodig hebben om de scheiding goed te regelen. En als jullie recht hebben op financiële ondersteuning, dan wordt de eigen bijdrage tot een minimum beperkt.
 • Als jullie kinderen hebben, is het belangrijk om ook aan hen te denken. Een scheiding heeft natuurlijk ook impact op hun leven. We kijken samen hoe jullie hen het beste kunnen ondersteunen tijdens deze periode. En als jullie willen, kunnen we apart met hen praten zodat ook zij hun ideeën, wensen en zorgen kunnen delen.
 • Voor alle zaken die voor jullie belangrijk zijn of waar jullie je zorgen over maken, streven we naar duidelijkheid. Bijvoorbeeld, wat gebeurt er met jullie koophuis? Welke stappen moeten jullie nemen en hoe kan ik daarbij helpen? Als mediator begeleid ik jullie stap voor stap door het proces.

Wat doe je met de alimentatie?

Als mediator Zevenhuizen bied ik ook een service aan voor het berekenen van alimentatie. Deze berekening volgt de wettelijk vastgestelde normen. We bekijken jullie inkomen en woonlasten aan de ene kant, inclusief huur of hypotheeklasten en aflossingen. Als er onduidelijkheid is over de woonlasten, maken we samen een realistische schatting. Aan de andere kant kijken we naar de behoefte en de draagkracht.

De uitkomst van deze berekening vormt de basis voor het gesprek over kinder- en partneralimentatie. Het doel is om afspraken te maken die voldoen aan de wettelijke richtlijnen en die voor jullie allebei redelijk zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button