Mediator Zuidland

Mediator Zuidland

Mediator Zuidland

Mediator Zuidland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Met mijn ervaring als mediator Zuidland, bied ik jullie zorgvuldige en persoonlijke begeleiding tijdens jullie scheiding. We komen bij jullie thuis samen, waar jullie de rust en aandacht krijgen die jullie verdienen. Ik sta garant voor een deskundige aanpak, waarbij zowel de praktische als juridische aspecten van de scheiding worden geregeld. Samen werken we aan overzicht en duidelijkheid, zodat jullie met vertrouwen een nieuwe fase kunnen ingaan.

Als je besluit uit elkaar te gaan, kan mediation een verstandige keuze zijn in plaats van elk een eigen advocaat te nemen. Het vereist wel dat jullie beiden openstaan voor het vinden van oplossingen. Door samen met mij als scheidingsexpert om de tafel te gaan zitten, investeren jullie in jullie relatie. Dit voorkomt dat jullie tegenover elkaar komen te staan, wat vooral belangrijk is als jullie samen ouders zijn.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle aspecten van jullie scheiding worden geregeld

Samen nemen we alle mogelijke wegen door. De mediator Zuidland helpt jullie bij het in kaart brengen van de opties en het overbruggen van eventuele verschillen. Het doel is om afspraken te maken die ook op lange termijn standhouden. We kijken naar:

 • Voor gevallen met een eigen woning onderzoeken we samen de opties, zoals verkoop of overname door een van jullie. Duidelijkheid over de woning wordt snel geboden.
 • Financiën en hun verdeling worden grondig doorgenomen, inclusief alimentatieberekeningen. Deze berekeningen dienen als basis voor jullie afspraken en worden zorgvuldig met jullie besproken. Voor huurwoningen worden ook passende afspraken vastgelegd.
 • Voor kinderen stellen we een ouderschapsplan op, waarin alle afspraken over hun welzijn worden vastgelegd. Denk aan zorgverdeling, vakanties, feestdagen en verjaardagen. Hoe willen jullie het ouderschap na de scheiding vormgeven en wat is het beste voor jullie kinderen?
 • Juridische afhandeling: Wij nemen de juridische kant van jullie scheiding op ons; jullie hoeven geen advocaat in te schakelen of naar de rechtbank te gaan.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zuidland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Zelf de knopen doorhakken

Mijn focus ligt op het bewaren van balans, of het nu gaat om mogelijke machtsverschillen of dominante situaties. Soms speelt schuldgevoel een grote rol en heeft dit invloed op de gemaakte afspraken.

Het is mijn taak om onpartijdig te zijn en jullie beider belangen te behartigen. Dit garandeert dat de gemaakte afspraken evenwichtig zijn en jullie beiden de best mogelijke start kunnen maken. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn, betekent dit dat jullie als ouders goed kunnen blijven functioneren. De mediator Zuidland staat tijdens het gehele traject voor jullie klaar!

Het kindgesprek

Een apart gesprek met jullie kinderen behoort ook tot de mogelijkheden: het kindgesprek. Soms voelt een kind zich meer op zijn gemak om iets te delen met een onafhankelijke persoon dan met zijn ouders. Misschien wil een kind wel liever thuisblijven om met vrienden te zwemmen dan op vakantie te gaan met één van de ouders, maar durft hij dit niet te vertellen vanwege loyaliteitsconflicten. Tijdens een kindgesprek gaat de mediator apart met het kind een gesprek aan. Dit het moment voor het kind vrij de gevoelens te uitten.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button