Mediator Leudal

Neem direct contact op met Yvonne van den Berg: 085 1302999 of mail ons

Samen goed scheiden met mij als mediator Leudal.

We gaan samen om de tafel om de scheiding stap voor stap te regelen. Ook videobellen is mogelijk.

De scheiding samen regelen met mij als mediator Leudal. Wat betekent dit voor jullie? Ik bied een volledig scheidingspakket. Je hoeft niet zelf naar een advocaat of naar de rechtbank. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis voor gesprekken in Leudal en omgeving, zoals Heythuysen, Haelen, Horn, Neer en Roggel.

Samen scheiden met de mediator in Leudal

Alle praktische zaken worden besproken en er is ruimte om vragen en zorgen te bespreken. Mijn dienstverlening scheiden in 7 stappen houdt in dat de scheiding van begin tot eind geregeld wordt. In het kennismakingsgesprek worden de kosten besproken. Dit is een all-in tarief, hiervoor krijgen jullie:

 • Samen worden alle zaken stap voor stap besproken. Zoals de financiële zaken en afspraken over de woning. Is er een koophuis bij de scheiding, dan wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de vraag wat er mogelijk is.
 • Er komt een alimentatieberekening, deze wordt met jullie doorgenomen en de input wordt van te voren afgestemd. Op deze manier kunnen er goede afspraken worden gemaakt over zowel kinder- als partneralimentatie.
 • Er komt een ouderschapsplan als jullie samen minderjarige kinderen hebben. Samen worden er goede afspraken over hen gemaakt. Zoals de zorgverdeling en hoe je elkaar blijft informeren over de kinderen.
 • De afhandeling rechtbank wordt verzorgd. Als dit is afgerond zijn jullie ervan verzekerd dat alles goed geregeld is.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Gesprek met kinderen over de scheiding

Als mediator kan ik apart met jullie kinderen praten in een kindgesprek. Meer hierover:

 • Dit hoeft uiteraard niet, maar is soms wenselijk. Bijvoorbeeld als het vermoeden bestaat dat de kinderen last hebben van een loyaliteitsconflict. Ze durven dan niet aan te geven wat zij willen. Bijvoorbeeld ten aanzien van de zorgverdeling of de invulling van vakanties. Ook kan het zijn dat ze zich zorgen maken over dingen of vragen hebben.
 • Praten met een onafhankelijke derde is voor een kind vaak makkelijker dan met een familielid of vrienden. Ik ben onpartijdig en heb een geheimhoudingsplicht. Samen met jullie kinderen wordt besproken als er zaken zijn, die ook met jullie als ouders worden besproken.

Wanneer werkt mediation?

Voor mediation is het nodig dat je beiden instemt met de mediation en dat dit op vrijwillige basis is. Geen hakken in het zand, maar beiden bereid zijn om te komen tot oplossingen die voor jullie allebei werken.

Het kan zijn dat er veel emoties spelen of tegengestelden wensen en ideeën, dit wordt in de gesprekken besproken en staat mediation zeker niet in de weg. Als de intentie er maar is, om er uit te komen. Alle gesprekken zijn met jullie beiden, zodat beiden gehoord worden en aan bod komen. Van mij kun je verwachten dat ik onpartijdig en onafhankelijk ben.

Wat klanten over mij zeggen

“Prettige samenwerking en overal werd aan gedacht. Er was ruimte voor ons allebei en er werd goed geluisterd.” – Claudia uit W.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: