Mediator Maasgouw

Neem direct contact op met Yvonne van den Berg: 085 1302999 of mail ons

Als mediator in Maasgouw zorg ik voor persoonlijke & deskundige hulp bij de hele scheiding.

Jullie kunnen verwachten dat de scheiding goed en zorgvuldig geregeld wordt, zodat je allebei zo goed mogelijk verder kunt.

Als mediator in Maasgouw kom ik bij jullie thuis in Heel, Maasbracht en Thorn. Gesprekken kunnen zowel overdag als s’avonds plaatsvinden en zijn altijd met jullie beiden. Ook behoort videobellen tot de mogelijkheid.

De scheiding van A tot Z geregeld met mediation Maasgouw

Met scheiden in 7 stappen wordt de scheiding volledig afgerond. Je betaalt hiervoor een all-in tarief en je kunt hiervoor verwachten:

 • Alle praktische zaken worden besproken. Het wettelijke kader is hierbij het uitgangspunt en daarbinnen wordt gekeken wat er bij jullie past. Zoals: wat is een goede verdeling van de financiën en pensioen, wat te doen met de huur- of koopwoning bij scheiding en hoe zit het met alimentatie? Over jullie woonsituatie wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan.
 • Ook de juridische afwikkeling is bij mij in goede handen en wordt dan ook verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Extra aandacht voor kinderen bij de scheiding

Hebben jullie kinderen? Dan wil je uiteraard voorkomen dat zij schade ondervinden van de scheiding en dat er goede afspraken komen. Samen worden dan ook passende afspraken over hen gemaakt, zoals over de zorgverdeling en invulling van vakanties. Deze afspraken komen in een ouderschapsplan.

Ook is het mogelijk (als kinderen dit zelf willen) om apart met ze te spreken in een kindgesprek. Zo kunnen zij, zonder dat ze in een loyaliteitsconflict komen, aangeven wat zij willen of juist niet willen.

Partneralimentatie: hoe spreek je een bedrag af?

Er wordt eerst gekeken wat de behoefte van de minstverdienende partner is aan de hand van de financiële situatie tijdens het huwelijk / de relatie. Wanneer deze partner zelf inkomen heeft, dan wordt de behoefte aan partneralimentatie lager. Vervolgens wordt berekend hoeveel de meestverdienende partner zou kunnen betalen. Dit is gebaseerd op zijn / haar huidig inkomen of het inkomen in de nabije toekomst.

De uitkomsten worden samen met jullie besproken, zodat er goede afspraken kunnen worden gemaakt. Als partners maken jullie zelf afspraken over de hoogte en de duur van de partneralimentatie. Er kan ook besloten worden om ervan af te zien.

Wat klanten over mij zeggen

“Prettige samenwerking en overal werd aan gedacht. Er was ruimte voor ons allebei en er werd goed geluisterd.” – Claudia uit W.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: