Mediator Weert

Neem direct contact op met Yvonne van den Berg: 085 1302999 of mail ons

Als mediator Weert bied ik een volledig scheidingspakket.

Stap voor stap wordt de hele scheiding geregeld tot en met de afwikkeling bij de rechtbank.

Als jullie gaan scheiden komt er veel op jullie af. Door de hulp van mij als mediator in Weert komt er weer overzicht. Samen met jullie wordt bepaald welke zaken eerst moeten worden geregeld. Hierdoor ontstaat er rust en duidelijkheid. Zowel voor jezelf en ook in het geval jullie samen kinderen hebben, voor hen.

Ik kom bij jullie thuis in Weert en omgeving zoals Stramproy. Ook videobellen behoort tot de mogelijkheid.

De scheiding stap voor stap geregeld met de mediator Weert

Wanneer is mediation geschikt en welke stappen worden gezet?

 • Mediation houdt in dat jullie samen de scheiding willen regelen. Door professionele hulp in te schakelen, kun je keuzes en afspraken maken over bijvoorbeeld jullie financiën, alimentatie, de woning en de zorg voor jullie kinderen.
 • Je krijgt weer overzicht. Door alles wat er op je afkomt, kun je het gevoel hebben door de bomen het bos niet meer te zien. In de mediation gesprekken komt alles aan bod, wat voor jullie relevant is. Als er snel duidelijkheid moet komen over zaken, wordt daar voor gezorgd. Denk bijvoorbeeld aan de vraag wat mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding.
 • Je kunt je verhaal kwijt. Omdat de gesprekken bij jullie thuis plaatsvinden, is er tijd om zaken te bespreken. Ook van belang omdat emoties soms het maken van goede zakelijke afspraken in de weg kunnen staan. Voor jullie kinderen is het mogelijk apart met hen een kindgesprek te hebben. Zo krijgen zij ook extra aandacht en steun.
 • Je hoeft zelf niet naar de rechtbank. Alle afspraken leg ik vast in juridische documenten, die onze vaste advocaat indient bij de rechtbank. Jullie scheiding is hiermee volledig afgerond.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe blijf je ouders na de scheiding?

Door samen als ouders zaken te bespreken, zoals de invulling van de vakanties en de omgangsregeling, ben je beiden in staat om achter de afspraken te staan. Je wordt goed voorgelicht over alle zaken, zoals het maken van een goede zorgverdeling. Past bijvoorbeeld co-ouderschap of is een andere omgangsregeling meer passend? De afspraken worden vastgelegd in het ouderschapsplan. Door afspraken goed vast te leggen, kun je hier altijd op terugvallen.

Er wordt besproken hoe je als ouders verder gaat na de scheiding en welke zaken jullie belangrijk vinden in de opvoeding. Ook is er in de gesprekken ruimte om vragen of zorgen over de kinderen te bespreken. Er wordt meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.

Eerste stap zetten?

De gesprekken zijn met jullie beiden en vinden plaats bij jullie thuis, zowel overdag als ‘s avonds is mogelijk. Jullie scheiding wordt volledig verzorgd door Resolve. Wij zijn een landelijk werkende organisatie met ruime expertise in huis over alle zaken, die bij een scheiding komen kijken. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alles goed geregeld wordt. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek vertel ik jullie graag mee over scheiden in 7 stappen en de kosten van de scheiding (all-in tarief).

Wat klanten over mij zeggen

“Prettige samenwerking en overal werd aan gedacht. Er was ruimte voor ons allebei en er werd goed geluisterd.” – Claudia uit W.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: