Mediator Aerdenhout

Mediator Aerdenhout

Mediator Aerdenhout

Mediator Aerdenhout

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Aerdenhout sta ik voor jullie klaar om jullie door het proces van scheiding te begeleiden. Mijn rol is niet alleen om de praktische en juridische kant van de scheiding te regelen, maar ook om ruimte te bieden voor de emoties die onvermijdelijk een rol spelen.

Ik kom graag bij jullie langs om kennis te maken. We kunnen een afspraak maken die voor jullie allebei past, of het nu overdag is of ’s avonds. Het is belangrijk dat jullie allebei aanwezig zijn tijdens onze gesprekken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding soepel van A tot Z geregeld

Wat kun je verwachten van scheidingsexpert Sjoerd:

 • Het begint allemaal met een informeel kennismakingsgesprek. Hier nemen we de tijd om jullie situatie te bespreken en te begrijpen wat voor jullie belangrijk is. Ook licht ik mijn diensten en het totale tarief toe, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn.
 • In de opvolgende gesprekken nemen we stap voor stap alle aspecten door. Van de zorg voor de kinderen tot aan alimentatie, financiën, pensioen en de situatie rondom jullie woning. Als jullie een koophuis hebben, kijken we samen naar de mogelijkheden. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat een van jullie in de woning blijft, of is verkoop een realistischer optie?
 • Alle afspraken met betrekking tot de kinderen worden zorgvuldig vastgelegd in een ouderschapsplan.
 • Tot slot verzorg ik de afwikkeling bij de rechtbank, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Aerdenhout. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Betrek jullie kinderen bij het ouderschapsplan

Naast het aanbod van individuele gesprekken met de kinderen, deel ik ook advies over hoe je hen goed kunt ondersteunen tijdens de scheiding:

 • Een scheiding kan het fundament van een kind door elkaar schudden, zoals aandacht en geborgenheid. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn en de scheiding met hen te bespreken, en aan te geven wat dit voor hen betekent.
 • Betrek kinderen bij het ouderschapsplan, zoals afspraken over de verdeling van de zorg, woonplaats en vakanties.

Mediation gesprekken bij jullie thuis

Als mediator Aerdenhout kom ik bij jullie thuis of op een neutrale plek, indien gewenst. Afspraken kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden. Meestal kan een eerste afspraak binnen een week worden ingepland.

Wat klanten over mij zeggen

“Heel goed begeleid en meedenkend!” – Fouad

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button