Mediator Amstelveen

Mediator Amstelveen

Mediator Amstelveen

Mediator Amstelveen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Amstelveen zorg ik voor goede oplossingen bij jullie scheiding. Jullie krijgen overzicht en weten zeker dat er geen losse eindjes zijn. Zo kun je allebei zo goed mogelijk verder.

Ik kom bij jullie thuis in Amstelveen. Regel het goed, regel het samen en kies voor de deskundige begeleiding van mij als mediator Amstelveen. Hebben jullie kind(eren)? Dan is het streven dat je zo goed mogelijk verder kunt als ouders. Samen regelen levert jullie rust en duidelijkheid op.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie echtscheiding volledig geregeld

Tijdens de hele scheiding blijf ik jullie vaste contactpersoon. Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding volledig geregeld. Je kunt van mij verwachten:

 • Na een eerste kosteloos kennismakingsgesprek met jullie beiden, volgen er een aantal mediation gesprekken. Hierin bespreek ik alle zaken met jullie. Zoals alimentatie, een eigen woning, de zorg voor jullie kinderen of een eigen bedrijf. Aangezien de gesprekken thuis plaatsvinden is er ruimte voor jullie verhaal en het bespreken van vragen en zorgen. Uiteraard is dit mede afhankelijk van jullie behoefte.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. Het echtscheidingsconvenant wordt in samenspraak opgesteld. Je hoeft geen advocaat meer in te schakelen. Onze eigen advocaat levert het echtscheidingsconvenant in bij de rechtbank. Dat geldt ook voor het ouderschapsplan. Jullie scheiding wordt volledig juridisch afgehandeld.
 • Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. De kosten voor het volledig regelen van jullie scheiding bestaan uit een all-in tarief. Deze wordt besproken met tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek en is afhankelijk van jullie situatie.

Wat is er mogelijk met de woning?

Hebben jullie een eigen woning in Amstelveen, dan bespreek ik met jullie de opties van de eigen woning bij de scheiding. Zoals de woning al dan niet verkopen of één partner blijft in de woning. Jullie wensen zijn hierin leidend. Vervolgens kijken we naar de praktische haalbaarheid en de financiële mogelijkheden. Ook wordt besproken welke stappen er gezet moeten worden (denk aan het inschakelen van een makelaar) en welke afspraken er moeten worden vastgelegd in het convenant.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Amstelveen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over jullie kinderen

Je gaat als partners uit elkaar, maar blijft samen ouders. Hoe regel je de scheiding zo goed mogelijk voor jullie kind(eren)? Jullie worden hierin door mij ondersteund:

 • Alle mogelijkheden worden besproken. Denk aan co-ouderschap of andere zorgverdelingen. Ik denk mee over welke afspraken passen bij jullie situatie. Doel is jullie in staat te stellen goede keuzes te maken, die passen bij de wensen en bij jullie kind(eren). De afspraken worden vastgelegd in het ouderschapsplan.
 • Het is mogelijk dat ik als mediator een kindgesprek heb met jullie kind/eren. Bijvoorbeeld over hun wensen over de omgang of over hoe hij/zij de scheiding ervaart. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen en kunnen ze hun verhaal kwijt.

Ellen zit als mens bij jullie aan tafel

Een eerste stap zetten? Ook als er nog veel onenigheid is over zaken of als jullie moeilijk met elkaar communiceren, is mediation een goede oplossing. Zolang de intentie er is om mee te werken, werkt mediation en kom je er samen uit. Neem contact op met de mediator Amstelveen om de mogelijkheden voor jullie te bespreken. Streven is binnen één week bij jullie om de tafel te zitten. Uiterlijk de volgende werkdag wordt er contact met jullie opgenomen.

Wat klanten over mij zeggen

“Prima begeleiding. Een loods in een ingewikkeld traject. Efficiënte afwikkeling.” – anoniem uit Landsmeer

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button