Mediator in Flevoland

Jullie scheiding in ervaren handen

Onze mediator komt bij jullie thuis in heel Flevoland

Mediator Flevoland is scheidingsspecialist in samen scheiden

Jullie scheiding van A tot Z geregeld:
→ Alle praktische zaken geregeld
Samen met jullie wordt een overzicht van de financiële situatie gemaakt, inclusief eventuele schulden. Vervolgens wordt besproken hoe deze financiën verdeeld worden. De kinder- en partneralimentatie worden vastgesteld en besproken op basis van een alimentatieberekening. Hebben jullie een eigen woning, dan worden de opties besproken. Zoals de woning verkopen of één van beide partners blijft in de woning. Jullie wensen zijn leidend. Vervolgens kijken we naar de praktische haalbaarheid en de financiële mogelijkheden. Alle afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.
→ Goede afspraken over jullie kinderen in het ouderschapsplan
Bij minderjarige kinderen komt er een goed ouderschapsplan. Passend bij hun leeftijd en hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen vormgeven. Er komen passende afspraken over hen. Zoals wat is een goede omgangsregeling en hoe blijf je elkaar informeren. Ook is het mogelijk dat een mediator een gesprek met jullie kind(eren) heeft.
→ Afhandeling rechtbank
De juridische afhandeling wordt door onze advocaat verzorgd. Jullie hoeven dus niet apart een advocaat in te schakelen.
→ All-in tarief
Voor de hele dienstverlening betaal je een all-in tarief.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →