Mediators Utrecht

Jullie scheiding in ervaren handen

Onze mediators in Utrecht

Snel overzicht en duidelijkheid bij jullie scheiding

Mediation in Utrecht: samen regelen geeft rust en duidelijkheid
Met mediation regel je de scheiding samen, onder begeleiding van onze mediators in Utrecht. Er wordt snel gezorgd voor rust en duidelijkheid. Hoe ziet dat er precies uit?
→ Praktische zaken geregeld
Samen worden afspraken gemaakt over alimentatie, de woning en jullie financiën of een eigen bedrijf. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op wat mogelijk is.
→ De scheiding wordt goed geregeld als jullie kinderen hebben
Afspraken over een goede omgangsregeling en kinderalimentatie worden gemaakt. Het belang van jullie kind(eren) staat altijd voorop. Ook is er een apart kindgesprek met hen mogelijk.
→ De scheiding wordt juridisch afgehandeld
De stukken zoals het scheidingsconvenant en, als er kinderen zijn, het ouderschapsplan worden gemaakt. Onze advocaat levert de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig afgewikkeld.
→ Je betaalt een all-in tarief
Het all-in tarief is inclusief de kosten voor de advocaat. Afspraken vinden plaats bij jullie thuis en kunnen zowel overdag als ’s avonds worden ingepland.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →