Mediator Amsterdam

Mediator Amsterdam

Mediator Amsterdam

Mediator Amsterdam

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Samen netjes en goed scheiden met de mediator Amsterdam? Bij mediation is het uitgangspunt dat je samen de scheiding wil regelen, ook al bestaat er nog onenigheid.

Door samen om de tafel te gaan, onder begeleiding van een onafhankelijke derde, ben je in staat te komen tot goede afspraken. Hierdoor ontstaat er vaak snel rust en duidelijkheid tijdens de emotionele tijd van een scheiding.

Voordelen mediator Ellen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in 7 stappen met specialist Ellen

Als mediator Amsterdam en omgeving regel ik zorgvuldig jullie scheiding in 7 stappen. De hoofdpunten hieruit zijn:

 • Goede afspraken over verschillende zaken. We staan stil bij zaken als financiën, alimentatie, jullie (eigen) woning en pensioen. Als mediator informeer in jullie over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van jullie keuzes. Ook wijs ik jullie op fiscale en juridische consequenties. Voor alle zaken zoeken we naar oplossingen en maken we afspraken.
 • Wanneer we alles hebben besproken en de afspraken zijn gemaakt, dan stel ik het echtscheidingsconvenant op.
 • Als er kinderen zijn, dan maak ik ook een ouderschapsplan. Hierin komen alle afspraken over jullie kinderen te staan. Zoals een passende omgangsregeling bij minderjarige kinderen.
 • Als er over alle zaken overeenstemming is en alle afspraken door mij zijn vastgelegd, volgt de juridische afwikkeling. Ook dat neem ik met mijn collega’s bij Resolve Visie volledig uit handen. De scheiding is hiermee volledig afgehandeld
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Ellen ondersteunt en ontzorgt jullie volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Amsterdam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediator is er ook voor de kinderen

Een scheiding heeft ook veel impact op kinderen. Als mediator ben ik er ook voor hen. Zo is het mogelijk dat ik met hen een kindgesprek heb. Dit is een laagdrempelig gesprek met kinderen over de afspraken die hen aangaan en hun ideeën en eventuele vragen.

Hulp bij scheiden

Willen jullie graag professionele hulp bij de scheiding? Kies dan voor mediation bij Resolve Visie. Wij hebben al vele honderden stellen begeleid om goed uit elkaar te gaan. Ook staan wij voor een persoonlijke werkwijze. Gesprekken vinden plaats bij jullie thuis of desgewenst op locatie. Je betaalt een all-in tarief voor de hele scheiding, inclusief advocaatkosten, zodat vooraf de kosten duidelijk zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Prima begeleiding. Een loods in een ingewikkeld traject. Efficiënte afwikkeling.” – anoniem uit Landsmeer

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button