Wim Bramel

Mediator Apeldoorn 

Mediator Apeldoorn

Mediator Apeldoorn 

 
MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Apeldoorn bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

 Samen regelen geeft rust en duidelijkheid voor nu en in de toekomst. Je hoeft geen aparte advocaat in te schakelen en de juridische afwikkeling wordt ook verzorgd.

Door bij jullie scheiding te kiezen voor mij als jullie mediator in Apeldoorn kom je niet tegenover elkaar te staan. Ik kom bij jullie thuis voor gesprekken in Apeldoorn en omgeving Beekbergen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Loenen, Uddel, Ugchelen, Wenum en Wiesel.

Wat kun je verwachten van mediation Apeldoorn?

De scheiding wordt geregeld in een aantal stappen:

 • Het begint met een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat komt er allemaal op jullie af bij een scheiding en wat ik kan betekenen. Ik blijf het hele proces jullie vaste contactpersoon.
 • Ik begeleid jullie om stapsgewijs afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Bij een koophuis bij de scheiding zetten we de opties op een rijtje en bespreken wat haalbaar is.
 • We stellen samen een ouderschapsplan met hierin alle afspraken over jullie kinderen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de zorgverdeling, de invulling van feestdagen en kinderalimentatie.
  Als alle afspraken zijn vastgelegd in het convenant en ouderschapsplan gaan we deze documenten samen doornemen.
 • Nadat alle documenten ondertekend zijn gaan we de juridische procedure in werking zetten. Je hoeft zelf niet naar de rechtbank en het inschrijven van de scheiding doen we natuurlijk ook voor je.

Resolve Visie mediation Apeldoorn:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Apeldoorn. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Afspraken kinderen in ouderschapsplan

Hebben jullie kinderen? Dan zijn de volgende zaken belangrijk:

 • Eerst ga ik met jullie in gesprek over jullie ideeën als ouders. Weten jullie allebei al wat je wilt? Wat is er besproken met jullie kinderen? In hoeverre sluiten zaken op elkaar aan?
 • Vervolgens wordt het ouderschapsplan verder ingevuld, zoals afspraken over de zorgverdeling en de indeling van de vakanties.
 • Ik kan ook een gesprek met jullie kinderen hebben, zo worden ook hun wensen gehoord en kunnen ook zij hun verhaal kwijt.

Jullie scheiding volledig afgehandeld voor een vast tarief

Mijn rol is die van onafhankelijke derde en ik behartig de belangen van jullie allebei, het uitgangspunt is dat jullie zo goed mogelijk verder kunnen. Als je samen kinderen hebt wordt er een goede basis gelegd, zodat je verder kunt als ouders. Je betaalt voor mijn dienstverlening een all-in tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.