Mediator Baarle-Nassau

Mediator Baarle-Nassau

Mediator Baarle-Nassau

Mediator Baarle-Nassau

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Baarle-Nassau sta ik klaar om jullie scheiding zorgvuldig en respectvol af te handelen. Mijn aanpak is persoonlijk en toegewijd, waarbij ik jullie begeleid door alle stappen van het scheidingstraject. In de comfortabele setting van jullie eigen huis voeren we de gesprekken, waardoor er ruimte is voor jullie individuele behoeften en om jullie verhaal te delen.

Door te kiezen voor mediation onder mijn begeleiding, kunnen jullie samen oplossingen vinden die voor beide partijen acceptabel zijn. Ik help jullie om tot afspraken te komen over belangrijke zaken zoals financiën, bezittingen, en eventuele kind gerelateerde regelingen. Mijn rol is om jullie te ondersteunen bij het nemen van beslissingen die van invloed zijn op jullie toekomst, met als doel om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen en om de emotionele belasting te verlichten.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp bij scheiden door mediation

Door het proces van mediation te omarmen, streven we naar rust en duidelijkheid in deze vaak turbulente periode. Ik sta jullie bij om jullie scheiding op een respectvolle manier af te ronden, met oog voor jullie welzijn en toekomstperspectief.

Ik zorg voor een volledige en zorgvuldige afwikkeling van jullie scheidingstraject. Ik begeleid jullie beiden door alle stappen van het proces, waarbij alle gesprekken plaatsvinden in jullie vertrouwde omgeving, thuis. Dit biedt de ruimte om openlijk te praten en ervoor te zorgen dat jullie beiden altijd op de hoogte zijn van dezelfde informatie. De mediator Baarle-Nassau staat voor jullie klaar.

Scheiden in 7 stappen

Met mijn aanpak “scheiden in 7 stappen” garandeer ik dat alle belangrijke aspecten van jullie scheiding aan bod komen, zonder dat er geen losse eindjes overblijven. Wat jullie van mij als mediator Baarle-Nassau kunnen verwachten:

 • De gesprekken zijn flexibel gepland, zowel overdag als ’s avonds, om aan jullie planning tegemoet te komen.
 • Voor mijn dienstverlening hanteer ik een all-in tarief, inclusief de juridische afhandeling bij de rechtbank. Dit betekent dat de juridische documenten door mij worden ingediend, waarmee jullie scheiding formeel wordt afgerond.
 • Na een kosteloos kennismakingsgesprek volgen er meerdere mediationgesprekken waarin we alle relevante zaken bespreken, zoals financiën, inboedel en huisvesting. Ik ondersteun jullie bij het maken van weloverwogen keuzes, inclusief een alimentatieberekening. Het is belangrijk om snel duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden rondom jullie woning, wat daarom vroeg in het traject aan bod komt.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Baarle-Nassau. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Denk aan de kinderen

Als jullie kinderen hebben, worden er goede afspraken gemaakt over de zorgverdeling, vastgelegd in een ouderschapsplan. Daarnaast bied ik advies en begeleiding over hoe jullie jullie kinderen het beste kunnen ondersteunen tijdens deze verandering. Een apart kindgesprek behoort ook tot de mogelijkheden, zodat zij hun stem kunnen laten horen en hun zorgen kunnen uiten.

Mijn rol als mediator Baarle-Nassau is om jullie door dit emotionele en praktische proces te begeleiden, met aandacht voor jullie belangen en die van jullie kinderen.

Welke zorgverdeling past bij jullie situatie?

Als jullie kinderen hebben, is het belangrijk om goede afspraken te maken over de zorgverdeling na de scheiding. Samen met jullie bespreek ik de verschillende mogelijkheden en zet ik de voor- en nadelen op een rij, zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken die passen bij jullie situatie.

Met de hulp van mediation Baarle-Nassau kunnen jullie samen een nieuwe start maken en de scheiding op een goede manier afronden, zodat jullie beiden op de best mogelijke manier verder kunnen gaan.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button