Mediator Beekdaelen

Mediator Beekdaelen

Mediator Beekdaelen

Mediator Beekdaelen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Als mediator Beekdaelen kom ik bij jullie thuis om jullie te ondersteunen bij de hele scheiding. Je wordt goed geïnformeerd en er wordt met jullie meegedacht, zodat er passende oplossingen kunnen komen.

Hoe ziet mijn begeleiding als scheidingsbemiddelaar eruit? In de de persoonlijke gesprekken is er aandacht voor jullie situatie en de emoties. Er is aandacht voor de behoefte en ideeën van beide partners. Ook worden alle praktische regeldingen doorgenomen. Hoe gaat het financiële plaatje eruitzien voor jullie en wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot de woning?

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Compleet scheidingspakket van de mediator

Scheiden van A tot Z met behulp van mediation, wat houdt dat in:

 • We bespreken: hoe gaat het financiële plaatje eruit zien? Hoe verdeel je de pensioenen? Moeten er alimentatieafspraken komen? En hoe gaat jullie woonsituatie eruit zien? Wat is er mogelijk met de eigen woning bij de scheiding? Kan één van beiden hier blijven en kan de ander iets kopen of huren? Ik zorg voor snel antwoorden op deze vragen.
 • Wat past bij jullie kinderen en hoe ga je goed als ouders verder? Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan. Hoe verdeel je de zorg? Wat willen de kinderen zelf? Wil je afspraken over de opvoeding vastleggen? Hoe communiceren jullie met elkaar over de kinderen? Hoe regel je de kinderalimentatie?
 • Zodra er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt en zaken door mij goed zijn vastgelegd, volgt de laatste stap. Dit is de afhandeling bij de rechtbank en wordt verzorgd.
 • Je betaalt de volledige afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Beekdaelen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Hoe steun je kinderen bij de scheiding?

Naast goede afspraken over de kinderen, wordt er met jullie meegedacht hoe je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tips zijn:

 • Wees je bijvoorbeeld bewust van wat kinderen allemaal aanvoelen. Ook al ruziën of discussiëren jullie niet waar de kinderen bij zijn, ze zullen de spanningen die er zijn wel degelijk voelen, en weten dat er iets aan de hand is.
 • Ook al zijn zaken nog onduidelijk, bijvoorbeeld wie gaat waar wonen, wacht niet te lang met het vertellen over de scheiding aan de kinderen. Kinderen hebben behoefte aan en baat bij duidelijkheid.

Kinderen kunnen door een apart kindgesprek met mij als mediator Beekdaelen betrokken worden bij het ouderschapsplan. Hoe denken zij over zaken en wat vinden zij belangrijk?

Kies voor deskundige begeleiding

Ik heb als scheidingsmediator up to date kennis op het gebied van familierecht, mediation, begeleiding van ouders en kinderen, financiële zaken en alimentatieberekeningen. Hierdoor kan ik jullie op alle fronten goed bijstaan.

Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button