Mediator Bennebroek

Mediator Bennebroek

Mediator Bennebroek

Mediator Bennebroek

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

De mediator Bennebroek staat voor jullie klaar en kan jullie helpen samen de scheiding te regelen. Maar wat houdt dat eigenlijk in? Een scheiding kan behoorlijk overweldigend zijn. Maar met de juiste begeleiding kunnen we samen zorgen voor helderheid en overzicht.

Bij jou in Bennebroek vinden onze gesprekken plaats, middenin de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Als mediator sta ik garant voor een persoonlijke benadering en begeleiding gedurende het hele proces van jullie scheiding.

Service mediator Sjoerd:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een pad naar een nieuwe start

Als jullie voor mij, jullie vertrouwde mediator Bennebroek, kiezen, dan gaan we samen door het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen‘. Het resultaat? Een volledig afgeronde scheiding. Gedurende dit hele proces blijf ik jullie betrouwbare gids.

 • We duiken samen in alle kwesties die spelen, zoals huisvesting, financiën en pensioen. Ik zet me in om heldere afspraken te maken, vastgelegd in een scheidingsconvenant. Ik streef ernaar om snel duidelijkheid te scheppen over zaken die voor jullie van essentieel belang zijn, zoals wat te doen met een eigen woning bij de scheiding. Daarnaast neem ik de alimentatieberekening op me, die als basis dient voor de bespreking van partner- en kinderalimentatie. Ik leg de wettelijke richtlijnen uit en zorg ervoor dat we passende afspraken maken.
 • Als er kinderen in het spel zijn, werk ik aan een stevig en praktisch ouderschapsplan, waarin alle belangrijke afspraken over jullie kind(eren) worden vastgelegd.
 • Resolve Visie neemt ook de juridische afhandeling voor haar rekening. Onze vaste advocaat dient het verzoek in bij de rechtbank.
 • Wat betreft de kosten: we hanteren een all-in tarief voor de gehele scheiding, inclusief de juridische afhandeling. Dit tarief wordt besproken tijdens ons eerste kosteloze kennismakingsgesprek. Op dat moment hebben we een duidelijk beeld van jullie situatie en behoeften. Ook kijken we of jullie in aanmerking komen voor financiële ondersteuning. In dat geval betaal je een minimale eigen bijdrage.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met de mediator Bennebroek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Ondersteun de kinderen

Hebben jullie kinderen? Het is van groot belang om houdbare en nette overeenkomsten te bereiken over afspraken, met als doel: het welzijn van de kinderen. De kern van onze aanpak is ervoor te zorgen dat jullie allebei een sterke start kunnen maken na de scheiding. Daarnaast streven we ernaar om de impact van deze verandering op jullie kinderen zo klein mogelijk te houden.

Ik moedig daarom ook kindgesprekken aan, waarin jullie kinderen de kans krijgen om hun gedachten en gevoelens te uiten. Als mediator vind ik het van essentieel belang om hen te betrekken bij beslissingen die hen direct aangaan.

Oplossingsgerecht en persoonlijk

De gesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis of op een neutrale locatie, afhankelijk van jullie voorkeur. We plannen afspraken op zowel dag- als avonduren, flexibel naar jullie schema. Meestal kunnen we binnen een week een eerste afspraak maken. Alle gesprekken vinden plaats met jullie beiden, zodat jullie volledig op de hoogte zijn en betrokken blijven. Mijn aanpak draait om openheid en betrokkenheid. Als mediator Bennebroek sta ik klaar om jullie te helpen.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button