Bennekom

Mediator Bennekom

Neem direct contact op met Wim Bramel: 085 1302987

Samen scheiden met mij als mediator Bennekom.

Wat kan ik voor jullie betekenen? Een volledige én zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding.

Ik kom bij jullie thuis in onder andere Bennekom en omgeving, zoals in Ede en Wageningen. Gesprekken zijn altijd met beide partners en kunnen zowel overdag als in de avonduren.

De mediator Bennekom biedt een volledig scheidingspakket

Met scheiden in 7 stappen weet je zeker dat alles wordt geregeld, zoals:

 • Als jullie kinderen hebben, worden jullie ondersteund in het maken van goede afspraken. Zoals over de zorgverdeling en kinderalimentatie. Deze afspraken leg ik vast in een ouderschapsplan. Ook is apart een kindgesprek mogelijk.
 • Over alle praktische zaken worden afspraken gemaakt. Denk aan de financien, alimentatie en de woonsituatie. Hebben jullie een koophuis, dan zorgen we voor snel duidelijkheid over wat mogelijk is met jullie koophuis bij de scheiding.
 • Als de stukken zijn opgesteld, wordt de juridische afwikkeling verzorgd.
 • Je betaalt een all-in tarief voor de volledige afwikkeling van de scheiding.

Voordelen van mediation

Samen om de tafel gaan met mij als gezamenlijke mediator kan moeilijk zijn, maar levert je ook wat op, zoals:

 • Je voorkomt dat je tegenover elkaar komt te staan en je houdt de regie over de afspraken. Dit brengt rust voor de toekomst.
 • In de mediation gesprekken is er ruimte voor de emoties en jullie worden ondersteund in de onderlinge communicatie. Hiermee leg je een goede basis voor straks.
 • Een scheiding via een gezamenlijke mediator is sneller en goedkoper dan een juridische procedure via advocaten.

Voordelen mediator Bennekom:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Bennekom / Ede. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wettelijk kader is het uitgangspunt bij scheiden

Eerst bespreek ik met jullie het wettelijk kader en vervolgens bespreken we wat passend is in jullie situatie. Zijn jullie getrouwd in gemeenschap van goederen, zijn er huwelijkse voorwaarden afgesproken of hebben jullie een geregistreerd partnerschap? Bij gemeenschap van goederen gaat alles in principe door de helft. Wat is de situatie bij huwelijkse voorwaarden?

 • Huwelijkse voorwaarden zijn vaak maatwerk, die elke keer weer anders zijn opgesteld. Daarom is het zaak hier zorgvuldig mee om te gaan. Ik laat de huwelijkse voorwaarden altijd goed checken door onze advocaat, zodat het voor alle partijen duidelijk is wat er is afgesproken.
 • In de rapportage die ik voor mijn klanten opstel en na elk gesprek bijwerk, zet ik altijd een samenvatting neer van de afspraken die partijen hebben gemaakt in de huwelijkse voorwaarden. Dit doe ik begrijpelijk taal zodat jullie weten wat er wordt bedoeld.

Kennismaking met onze mediator in Bennekom?

Willen jullie je scheiding regelen met scheidingsmediation in Bennekom / Ede?

De eerste stap zetten? Plan dan een kosteloze kennismaking, bij jullie thuis. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button