mediator Bergen

Mediator Bergen 

mediator Bergen

Mediator Bergen 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Ik kom als mediator Bergen bij jullie thuis en sta jullie graag bij tijdens de hele scheiding. Zo ontstaat er rust en duidelijkheid voor jezelf en bij kinderen ook voor hen. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Mediation werkt als je allebei de intentie hebt mee te werken. Je hoeft het nog niet over alles eens te zijn en ook word je ondersteund in de communicatie.

Mediation werkt niet wanneer je (bewust of onbewust) iets niet wil loslaten en koste wat kost iets wil behouden wat niet gaat. Ook een niet coöperatieve houding belemmert het slagen van de mediation.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding helemaal geregeld

Er ontstaat tijdens het scheidingsproces steeds meer duidelijkheid en rust. De manier waarop ik dit voor jullie ga doen:

 • Ik kom langs voor kennismakingsgesprek, hier zijn geen kosten voor en dit is vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken wat er allemaal geregeld moet worden, hoe we dit gaan doen en het all-in tarief. Ik blijf het hele proces jullie vaste contactpersoon.
 • Stapsgewijs maken we samen met jullie afspraken over alles wat er geregeld moet worden. Denk aan een goede verdeling van de financiën, alimentatie afspraken en afspraken over de woning. Is er een koophuis bij de scheiding, dan wordt er gezorgd dat er snel antwoorden komen op de vraag wat haalbaar is.
 • Voor minderjarige kinderen maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. Hiervoor bespreken we hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Zorgverdeling, invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie, alles wordt vastgelegd. Ik kan ook een kindgesprek met jullie kinderen hebben, zodat zij hun wensen kunnen uitspreken en zich betrokken voelen.
 • Het traject aan tafel zit er voor jullie op, jullie kunnen je nu weer meer gaan richten op de toekomst. We gaan de juridische procedure in werking zetten, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank en het inschrijven van de scheiding doen we ook voor je.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Bergen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Financiën bij de scheiding

Als jullie mediator Bergen breng ik overzicht in jullie financiële situatie bij de scheiding; dit geldt voor de huidige situatie én voor jullie toekomstige situatie (bijvoorbeeld bij gescheiden huishoudens). Samen met jullie worden passende afspraken gemaakt over:

 • Jullie actuele woon- en financiële situatie; stel één van jullie twee huurt al elders een woning, hoe worden dan de vaste laten van de echtelijke woning verdeeld?
 • Een reële alimentatie, hiervoor wordt er een alimentatieberekening gemaakt.
 • Hoe jullie vermogen en eventuele schulden verdeeld gaan worden.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button