Mediator Bilthoven

Mediator Bilthoven

 • Ellen Nijenhof, mediator Bilthoven
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ondernemers & vastgoed, tieners & scheiding en ASS spectrum
 • Bel direct op: 085 1302983 of nijenhof@resolvevisie.nl

Mediator Bilthoven

Mediator Bilthoven

 • Ellen Nijenhof, mediator Bilthoven
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ondernemers & vastgoed, tieners & scheiding en ASS spectrum
 • Bel direct op: 085 1302983 of nijenhof@resolvevisie.nl

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator in Bilthoven regelen we samen jullie scheiding van A tot Z.

Alle praktische regelzaken worden geregeld en we bespreken de zorgen die er zijn. Ook de juridische kant is bij mij in goede handen. Samen regelen geeft rust en overzicht voor beiden.

Ik kom als mediator bij jullie thuis in Bilthoven en omgeving, Jullie ontvangen goede begeleiding bij de scheiding. Alle praktische zaken worden besproken, zodat er passende afspraken kunnen komen. Ook wordt er aandacht besteed aan de emoties en zorgen die er zijn.

Jullie mediator in Bilthoven

Je betaalt voor de volledige afhandeling van de scheiding (dus ook de afwikkeling bij de rechtbank) een all-in tarief.

 • Jullie gaan samen met mij als mediator in Bilthoven om de tafel om afspraken te maken. Zoals over de woning, de zorg voor jullie kinderen na de scheiding, financiën en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Uitgangspunt is dat je het elkaar mogelijk maakt verder te gaan.
 • We kijken altijd naar het hele plaatje: wat is er mogelijk voor beide partijen en wat heeft invloed op elkaar? De hoogte van de partneralimentatie heeft bijvoorbeeld invloed op het overnemen van de woning. En kan de ander een woning kopen of huren als één in de woning blijft?
 • Alle afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan.
 • De volledige afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Bilthoven. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation in Bilthoven: het complete plaatje

Bij mediation in Bilthoven worden stap voor stap alle zaken besproken. Bijvoorbeeld alle financiële zaken bij de scheiding worden op een rijtje gezet en besproken. Door een alimentatieberekening als uitgangspunt te nemen, worden er reële afspraken gemaakt over de hoogte en termijn van de alimentatie.

Vaak zijn er zorgen ‘als krijg ik wel genoeg alimentatie om rond te komen’? Of ‘betaal ik niet teveel alimentatie’? Doordat er overzicht komt in het totale financiële plaatje, komt er duidelijkheid in jullie beide situatie.

De scheiding goed regelen voor de kinderen

Hebben jullie kinderen? Voor jullie kinderen is het van belang goede en concrete afspraken te maken. Leg bij jonge kinderen bijvoorbeeld vast hoe laat kinderen van de ene ouder naar de andere ouder gaan. Zijn de kinderen ouder, dan kun je meer vrijheden geven en kinderen meer zelf laten bepalen.

Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen afspreek in een kindgesprek. Zo kunnen zij vertellen hoe zij over dingen denken en of ze zich zorgen over maken over dingen.

Kennismaking met Ellen, Mediator Bilthoven

Willen jullie je scheiding regelen met Ellen Nijenhof als mediator Bilthoven? Neem dan contact met Ellen op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button