Mediator Borsele

Mediator Borsele

Mediator Borsele

Mediator Borsele

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Als mediator Borsele regel ik samen met jullie de hele scheiding. Door samen zaken te regelen, ontstaat er rust en duidelijkheid voor de toekomst. Jullie scheiding wordt van A tot Z geregeld.

Scheiden kost geld, linksom of rechtsom. Maar samen scheiden, dus kiezen voor een (gezamenlijke) oplossing zodat er geen verliezers uit de bus komen (zoals bij een juridische procedure vaak wel het geval is), kost emotioneel minder. Samen scheiden met een mediator kost ook in euro’s minder: een rekening die gedeeld kan worden. Jullie gaan samen met mij om de tafel om alles omtrent jullie scheiding in goede banen te leiden.

Service mediator Borsele:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

Kernpunten van mijn dienstverlening zijn onder andere:

 • Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding van begin tot eind geregeld. Dit betekent dat ook de afwikkeling bij de rechtbank bij mijn dienstverlening hoort.
 • Over alle praktische zaken worden samen afspraken gemaakt. Zoals de financiën bij de scheiding, huur- of koopwoning, alimentatie en pensioen.
 • Er komt snel duidelijkheid over de eigen woning bij de scheiding. Kan één van jullie bijvoorbeeld in de woning blijven. Besproken wordt wat jullie wensen zijn en wat deze keuze mogelijk maakt (denk bijvoorbeeld aan de hoogte van de alimentatie, die het mogelijk kan maken om de woning over te nemen).
 • Voor jullie kinderen is er extra aandacht mogelijk in een apart gesprek met hen, het kindgesprek. Besproken wordt hoe zij in hun vel zitten en hoe zij denken over bepaalde dingen. Wat zijn bijvoorbeeld hun ideeën over vakanties en feestdagen na de scheiding? Samen met jullie worden daarnaast afspraken gemaakt over hen en vastgelegd in het ouderschapsplan.
 • Jullie kunnen van de mediator Borsele een persoonlijke aanpak verwachten, met aandacht voor jullie zelf en bij kinderen, voor hen. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Borsele. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Duidelijke uitleg van specialist Tessa

Over alle zaken worden jullie goed geïnformeerd. Soms is de ene partner meer thuis in bijvoorbeeld de financiën, dan de ander. Dan is het van belang dat jullie het beiden goed begrijpen. Denk bijvoorbeeld aan keuzes en de consequenties hiervan over de woning, financiën en pensioen. Mijn doel is jullie dit zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Als het nodig is, worden zaken altijd extra toegelicht. De kosten voor de scheiding zijn een all-in tarief en worden besproken in het vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Steun voor kinderen bij de scheiding

Afhankelijk van de leeftijd en karakter van jullie kinderen worden er passende afspraken gemaakt. Deze komen in het ouderschapsplan. Ook wordt er met jullie meegedacht:

 • Neem jonge kinderen stapje voor stapje mee aan de hand. Vertel niet te lang van tevoren over de scheiding. Doe dit op het moment dat er concreet zaken beginnen te spelen (bijvoorbeeld als één van jullie beiden ergens anders gaat wonen).
 • Leg oudere kinderen meer uit. Geef aan dat jullie als partners uit elkaar gaan, maar dat jullie er beiden nog wel zijn voor de kinderen. Geef zo veel mogelijk al duidelijkheid over hoe het er in de toekomst gaat uitzien. Vraag ook aan jullie kinderen wat hun ideeën zijn. Bijvoorbeeld de invulling van de vakantie of het vieren van hun verjaardag.
 • In de gesprekken worden er adviezen gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding en daarmee zoveel mogelijk voorkomt dat zij schade ondervinden. Omdat wij als Resolve veel scheidingen hebben behandeld en er expertise in huis is, hoe je kinderen steunt, kunnen wij jullie hierin goed bijstaan. De mediator Borsele staat jullie vanaf het beging tot eind bij.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button