Mediator Boskoop

Mediator Boskoop

Mediator Boskoop

Mediator Boskoop

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Boskoop sta ik klaar om met jullie te werken aan duurzame oplossingen die echt werken. Door samen te komen en tot overeenstemming te komen, kunnen we rust en helderheid brengen in jullie situatie.

Hoe kan ik jullie ondersteunen tijdens deze scheiding? Tijdens persoonlijke gesprekken in een vertrouwde omgeving worden niet alleen de praktische aspecten van de scheiding besproken, maar ook de emoties die ermee gepaard gaan. Samen streven we naar duurzame oplossingen die voor jullie allebei werken in de praktijk. Bovendien zorg ik voor de juridische afhandeling van de scheiding, zodat jullie daar geen zorgen over hoeven te maken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in 7 stappen met Sjoerd

Wat omvat het volledige scheidingstraject met mij als mediator Boskoop?

 • Als eerste stap hebben we een kennismakingsgesprek, dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we alle aspecten die bij de scheiding komen kijken, van jullie individuele situatie tot aan de financiële gevolgen.
 • Gedurende de bemiddelingsgesprekken help ik jullie om overeenkomsten te bereiken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de woning. We maken afspraken over alle relevante kwesties die moeten worden beslecht. In het geval van een gezamenlijk eigendom wordt er snel duidelijkheid verschaft over de mogelijkheid voor een van jullie om in de woning te blijven. Uiteraard nemen we jullie volledige woonsituatie in overweging. Wat zijn de opties voor beide partijen?
 • Het ouderschapsplan documenteert alle afspraken die betrekking hebben op jullie kinderen. Dit omvat regelingen met betrekking tot de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over de kinderen. Jullie ideeën vormen de basis, daarnaast bespreken we wat praktisch uitvoerbaar is.
 • Zodra er overeenstemming is bereikt over alle zaken, zet ik de juridische procedure in gang.

Scheiden doe je samen

Bij ons is alles gericht op het gemak van thuis. We nemen de tijd om naar jullie verhaal, vragen en zorgen te luisteren, want jullie comfort staat centraal. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor aparte gesprekken met de kinderen, zodat zij ook hun stem kunnen laten horen en zich betrokken voelen bij de beslissingen die over hen worden genomen.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Sjoerd, dé mediator Boskoop. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat mag je van de mediator verwachten?

Een zorgvuldige en persoonlijke aanpak van jullie scheiding staat centraal:

 • Onze gesprekken vinden plaats bij jullie thuis of op een neutrale locatie, we kunnen zelfs ’s avonds afspreken.
 • Voor het traject hanteer ik een all-in tarief, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Mediation biedt tal van voordelen, waaronder een sneller en kostenefficiënter proces in vergelijking met traditionele juridische wegen. Bovendien blijken afspraken die samen zijn gemaakt vaak beter te werken in de praktijk.
 • Tijdens onze kennismaking als mediator Boskoop zal ik jullie uitgebreid informeren over het proces en de stappen die we zullen nemen. Ik zorg ervoor dat jullie volledig op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en consequenties, zodat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen en goede afspraken kunnen maken.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button