Mediator Boxmeer

Mediator Boxmeer 

Mediator Boxmeer

Mediator Boxmeer 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Boxmeer zorg ik voor overzicht bij jullie scheiding. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid tijdens en na de scheiding. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Gesprekken zijn bij jullie thuis om kennis te maken. We komen er dan achter of er een klik is, dat kan erg fijn zijn. Er komen nogal veel beladen onderwerpen op tafel. Het is dan handig al je op je gemakt kunt voelen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediation voor een volledige afhandeling van jullie scheiding

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding van begin tot eind zorgvuldig geregeld. De kosten voor de scheiding worden besproken in het vrijblijvende kennismakingsgesprek, dit is een all-in tarief. Hiervoor krijgen jullie:

 • Samen met jullie worden stap voor stap afspraken gemaakt over de mogelijkheid en hoogte van alimentatie en de verdeling van de financiën.
 • Ook wordt jullie hele woonsituatie besproken. Wat zijn jullie ideeën? Hebben jullie een koopwoning en weet je al wat mogelijk is met de woning bij de scheiding? Er wordt voor gezorgd dat hier snel duidelijkheid over komt.
 • Bij kinderen wordt er samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt.
 • Onze vaste samenwerkende advocaat zorgt voor de juridische afwikkeling.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Boxmeer. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wanneer werkt mediation?

Mediation werkt als jullie allebei de wil en de intentie hebben om er samen uit te komen. Er mag best onenigheid zijn, bij het uit elkaar gaan zijn de belangen soms tegengesteld. Maar zolang er de wil en de intentie er is om er samen uit te komen, dan lukt dat ook. Als mediator Boxmeer help ik jullie om de belangen, de wensen en de gevoelens van jullie beiden de ruimte te geven. Dit geeft de mogelijkheid te komen tot goede passende oplossingen.

Kinderen op de eerste plaats bij de scheiding

Hoe jullie kinderen met de scheiding om zullen gaan is altijd moeilijk te zeggen, omdat dit heel verschillend is. Het ene kind reageert heel anders dan de ander en ook leeftijd speelt een rol. Voor vragen over jullie kinderen is altijd ruimte voor in de gesprekken. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen. Er wordt ook met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tips zijn:

 • Zet jullie kinderen op de eerste plaats en niet de eventuele onenigheid over de breuk van de relatie. Deze laatste hoort in de relatie van jullie als partners.
 • Luister naar hen en neem ze serieus in hun wensen en ideeën. Hoe zien zij het bijvoorbeeld voor zich als ze spullen moeten meeverhuizen van de ene naar de andere ouder en maken zich zorgen over zaken?

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button