Scheiding - Ouderschapsplan

Mediator Boxtel

Boxtel

Mediator Boxtel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
Keurmerk MFN mediators logo

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Schakel mij als mediator in Boxtel in, wanneer je niet weet waar je moet beginnen om de scheiding in gang te zetten.

Onder begeleiding van mij, maken jullie samen goede afspraken, waardoor er rust en duidelijkheid komt. Ook het juridische gedeelte neem ik voor mijn rekening.

Bij een echtscheiding komt er veel op je af en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Heb je ook het gevoel dat je in een emotionele rollercoaster zit? Lopen emoties en praktische zaken door elkaar? Zorg daarom voor goede professionele hulp bij jullie scheiding, waardoor er geen losse eindjes ontstaan. Goede afspraken geven rust voor de toekomst.

Ik kom bij jullie thuis in Boxtel en omgeving, zoals Goirle en Oisterwijk.

Jullie scheiding volledig geregeld door de mediator in Boxtel

Samen met jullie wordt alles besproken wat voor jullie relevant is. Denk hierbij aan jullie eigen woning, de toekomstige woonsituatie, jullie financiën, de inboedel en pensioen. Bij een koophuis bij de scheiding worden de mogelijkheden op een rijtje gezet en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Afspraken over jullie minderjarige kinderen komen in een ouderschapsplan. Hierin leggen we zaken vast zoals de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar informeert over de kinderen. Wat kun je verder van mijn dienstverlening verwachten?

 • De kinder- en partneralimentatie worden besproken op basis van een alimentatieberekening. De hoogte van dit bedrag moet passen binnen wettelijke kaders en bij de behoeftes en mogelijkheden. Het uitgangspunt is dat de alimentatieafspraken reëel zijn voor jullie allebei.
 • De juridische afhandeling is schriftelijk en wordt volledig geregeld door onze vaste advocaat. Je hoeft zelf dus geen advocaat in te schakelen of naar de rechtbank te gaan.
 • Jullie betalen voor de complete dienstverlening een all-in tarief. Er zijn dus geen verrassingen achteraf. Is er recht op een toevoeging? Dit is afhankelijk van je inkomen en of er vermogen is. Heb je recht op een toevoeging, dan betaal je een minimale eigen bijdrage. Het tarief voor de scheiding wordt met jullie besproken tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Jullie worden ondersteund in het maken van goede afspraken

Goede afspraken, door jullie samen gemaakt, voorkomen frustraties in de toekomst:

 • Jullie worden door mij ondersteund bij het maken van goede afspraken. Vaak blijken er meer mogelijkheden te zijn dan de standpunten, die in het begin vaak worden ingenomen. Daarvoor is het nodig om met elkaar in gesprek te gaan. Het is begrijpelijk dat het samen in gesprek gaan juist moeilijk is in deze situatie. Daar zal ik jullie dus zeker in begeleiden. Samen zoeken we naar een oplossing, die voor beiden kloppend is.
 • Hebben jullie minderjarige kinderen, dan wordt er met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Op een laagdrempelige manier worden dingen besproken die hen aangaan, zoals de zorgverdeling. Ook kunnen ze hun wensen en zorgen vertellen.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button