mediator Brummen

Mediator Brummen 

mediator Brummen

Mediator Brummen 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Welke rol kan mediation spelen tijdens jullie scheiding?

Met mijn neutrale begeleiding worden jullie belangen nauwlettend bewaakt. Jullie worden geïnformeerd en op de hoogte gebracht van alle ontiwkkelingen, waardoor jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

De gesprekken vinden bij jullie thuis plaats, zelfs tijdens de avonduren voor jullie gemak. Met onze unieke ‘Scheiden in 7 stappen‘-aanpak wordt jullie hele scheidingsproces vakkundig afgehandeld. Mijn werkwijze begint met het verkennen van jullie individuele standpunten en prioriteiten in deze fase van verandering.

Daarna gaan we samen op zoek naar diverse mogelijkheden en passende oplossingen. Bijvoorbeeld, kunnen jullie de gezamenlijke woning behouden, of is co-ouderschap de meest gewenste en haalbare optie voor jullie kinderen?

Als jullie klaar zijn om de eerste stap te zetten, nodig ik jullie uit voor een informeel kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal ik helder uiteenzetten hoe ik jullie kan assisteren en wat de kosten zijn voor het complete scheidingsproces, in een all-in tarief.

Service van de mediator Brummen

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden van A tot Z met Wim..

Wat jullie kunnen verwachten van de mediator Brummen:

 • In gezamenlijk overleg worden afspraken gemaakt. Zoals over de verdeling van de financiën, mogelijkheid en hoogte van alimentatie en afspraken over de (eigen) woning. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid of één van jullie in de woning kan blijven.
 • Voor ouders met kinderen wordt gezamenlijk een ouderschapsplan opgesteld, waarin alle aspecten met betrekking tot de kinderen worden vastgelegd. Hierbij valt te denken aan de verdeling van zorgtaken, planning van vakanties en feestdagen, de viering van verjaardagen, en de hoogte van kinderalimentatie.
 • De juridische afhandeling vindt plaats via de rechtbank nadat alle afspraken adequaat zijn vastgelegd in het convenant. Onze vaste advocaat dient deze documenten in bij de rechtbank, waarmee de volledige juridische afwikkeling van de scheiding wordt geregeld. Het persoonlijk verschijnen voor de rechtbank is niet nodig.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met de mediator Brummen, Wim Bramel. Onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken kinderen bij de scheiding

Het is belangrijk om voldoende aandacht te hebben voor de kinderen. Er wordt dan ook besproken hoe je jullie kinderen zo goed mogelijk kunnen steunen bij de scheiding. Er komen passende afspraken over hen en we bespreken hoe je ze erbij kunt betrekken. Zo hebben zij het ook het gevoel serieus genomen te worden.

 • We gaan grondig door het hele ouderschapsplan, stap voor stap, om ervoor te zorgen dat jullie alle aspecten ervan begrijpen en goede afspraken kunnen maken met betrekking tot de zorg voor jullie kinderen. We bespreken zaken zoals de omgangsregeling en hoe jullie elkaar op de hoogte houden. De mediator Brummen staat voor jullie klaar.
 • Als er nog onbekende factoren zijn, zoals jullie toekomstige woonsituatie, dan gaan we samen de basisprincipes doornemen. Bijvoorbeeld, overwegen jullie een gelijke verdeling van de zorg?
 • Het is belangrijk om ook naar de wensen van jullie kinderen te luisteren. Stel dat jullie hebben besloten dat de kinderen halverwege de week naar de andere ouder gaan, maar een kind voelt zich hier niet prettig bij. Dan is het essentieel om dit te bespreken. We kunnen zelfs apart met de kinderen praten in een kindgesprek, waar ze vrijelijk kunnen uiten wat ze wel en niet fijn vinden, en wat hun ideeën zijn. Als mediator begeleid ik deze gesprekken en help ik jullie om tot eerlijke oplossingen te komen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button