Mediator Burgh

Mediator Burgh

Mediator Burgh

Mediator Burgh

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als mediator Burgh sta ik klaar om jullie volledige ondersteuning te bieden bij het regelen van jullie scheiding. Samen de scheiding goed doornemen legt een stevige basis voor jullie toekomst. Vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is het essentieel om als ouders zo goed mogelijk verder te kunnen.

Door te kiezen voor mij als mediator, krijgen jullie overzicht en duidelijkheid. Jullie scheiding wordt van A tot Z geregeld, zodat jullie allebei goed verder kunnen. Ik kom graag bij jullie thuis in Burgh voor een kennismakingsgesprek. Deze afspraak kan zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden, zodat het jullie goed uitkomt.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het stappenplan van mediation

Mijn aanpak, genaamd ‘scheiden in 7 stappen‘, omvat het begeleiden van het gehele scheidingstraject. Het doel van onze gesprekken is om tot gezamenlijk gedragen afspraken te komen, gevolgd door een zorgvuldige juridische afhandeling. Hieronder zie je hoe het traject eruitziet met mij als mediator Burgh:

 1. Een eerste vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek waarin jullie kunnen aangeven wat voor jullie belangrijk is tijdens het scheidingstraject. Jullie maken kennis met mij als mediator en ik vertel wat jullie van mijn begeleiding kunnen verwachten.
 2. In de vervolggesprekken worden afspraken gemaakt over alle relevante zaken, zoals de verdeling van de woning, financiën en pensioenopbouw. Indien van toepassing, worden er ook afspraken gemaakt over een huurwoning of een eigen bedrijf.
 3. Voor ouders met minderjarige kinderen worden specifieke afspraken vastgelegd over bijvoorbeeld de omgangsregeling en kinderalimentatie. Indien gewenst kunnen jullie kinderen ook deelnemen aan een kindgesprek, waarbij hun perspectief wordt meegenomen om hen zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de scheiding.
 4. Jullie ontvangen volledige ondersteuning op alle vlakken, inclusief juridische informatie en communicatieondersteuning. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een scheidingsconvenant. Voor ouders wordt er tevens een ouderschapsplan opgesteld.
 5. Onze vaste advocaat dient alle benodigde documenten in bij de rechtbank, waarmee de juridische afwikkeling van jullie scheiding wordt voltooid.
 6. Voor aanvang van het traject ontvangen jullie een overzicht van de kosten. Jullie betalen een all-in tarief, waarin alle kosten voor de scheiding zijn opgenomen, inclusief de juridische afhandeling bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Burgh. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Het verschil tussen een mediator en advocaat

Als je kiest voor mediation, kies je voor een alternatief voor het inschakelen van twee advocaten. Beide zijn professionele manieren om jullie scheiding te regelen, maar er zijn belangrijke verschillen.

Bij mediation worden afspraken gezamenlijk en in overleg gemaakt. Dit betreft zaken zoals jullie woning, financiën en de zorg voor jullie kinderen. Het vereist een gezamenlijke toewijding om tot overeenstemming te komen.

Mediation biedt oplossingen

Jullie staan voor de beslissing om te scheiden. Wat nu? Door aandacht te besteden aan de emotionele aspecten van de scheiding, door ondersteuning bij het maken van afspraken en door zorgvuldige afhandeling van alle praktische en juridische zaken, wordt de scheiding zorgvuldig en volledig afgerond.

Geen losse eindjes en duidelijkheid voor de toekomst. Jullie hebben zelf de controle behouden door samen aan tafel te zitten. Dit legt een stevige basis om goed verder te kunnen na de scheiding. Als mediator Burgh zal ik jullie hierbij begeleiden in het gehele traject.

Wat klanten over mij zeggen

“Vakkundig en betrokken. In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad…ze was zeer betrokken en duidelijk in alles wat met het convenant te maken heeft …zo heeft ze ons goed geholpen naar een ,,volwassen scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button