mediator Cuijk

Mediator Cuijk 

mediator Cuijk

Mediator Cuijk 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Waarom kiezen voor mij als mediator Cuijk? Een gezamenlijke mediator houdt in dat je samen alles regelt, dit geeft het beste uitgangspunt voor de toekomst. Naast gesprekken is ook videobellen mogelijk.

Afspraken zijn bij jullie thuis in plaats van op kantoor en zijn ook mogelijk in de avonduren. Dit betekent dat de aanpak persoonlijker is en je er ook van verzekerd bent dat alles goed en zorgvuldig wordt geregeld.

Voordelen van mediation is dat je een een all-in tarief betaalt voor de hele scheiding, in plaats van per uur betaalt. Hierdoor weet je van te voren waar je aan toe bent en lopen de kosten niet op. De mediator Cuijk gaat jullie van A tot Z begeleiden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding samen regelen met Wim

Met scheiden in 7 stappen zijn jullie ervan verzekerd dat alles zorgvuldig geregeld wordt. Wat kunnen jullie verwachten van mijn dienstverlening?

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de zorg van jullie kinderen, alimentatie, financiën en de woning. Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan. Als jullie een eigen woning hebben, worden de opties van de woning bij de scheiding besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Alle financiële, fiscale en juridische afspraken worden vastgelegd in het convenant.
 • De juridische afhandeling wordt voor jullie verzorgd door onze vaste advocaat. Deze is verder schriftelijk. Aangezien het een gezamenlijk verzoek betreft, hoef je niet zelf naar de Rechtbank.
 • Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Zo weet je waar je aan toe bent qua kosten en zijn er geen verrassingen achteraf. De hoogte van het all-in tarief wordt afgestemd op jullie situatie. Wat heb je nodig om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Dit wordt met jullie besproken tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek.
Logo van Resolve Visie

Mediation geeft beste basis voor de toekomst

Tijdens een scheiding spelen er veel emoties, zoals boosheid, onzekerheid, schuldgevoel en angst voor het onzekere. Zoals ‘wat gaat de toekomst brengen’. Vragen als ‘red ik het financieel allemaal wel? ‘Waar kom ik te wonen’. In de mediationgesprekken wordt hier ook bij stil gestaan. Door de emoties en de onderliggende vragen bespreekbaar te maken ontstaat er vaak meer begrip. De mediator Cuijk gaat samen met jullie alle uitdagingen in kaart brengen.

Mediation bij scheiding betekent dat er voor alle praktische zaken oplossingen komen én er aandacht is voor jullie verhaal. Dit geeft het beste uitgangspunt voor de toekomst. Zaken zijn goed en duidelijk vastgelegd, zodat frustraties straks zoveel mogelijk worden voorkomen.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met dé mediator Cuijk, Wim. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je de financiën bij de scheiding?

Een belangrijk onderdeel van de scheiding is het verdelen en regelen van de jullie financiën:

 • Alle financiën worden op een rij gezet en er worden goede afspraken over gemaakt en vastgelegd. Denk aan jullie bezittingen en vermogen dan wel schulden.
 • In de mediation gesprekken maak ik inzichtelijk op welke toeslagen jullie mogelijk recht hebben. Denk aan zorgtoeslag, huurtoeslag en kindgebondenbudget. Ook geef ik aan welke heffingskortingen kunnen worden aangevraagd.
 • Tip bij kinderen bij de scheiding: neem kinderen zoveel mogelijk mee in grote beslissingen. Kijk je naar een ander huis, neem ze dan mee, zodat ze ook kunnen kijken. Zo worden ze gekend en stapje voor stapje meegenomen in het proces van de scheiding. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Zo kunnen zij ook vertellen hoe zij over dingen denken en of ze zich zorgen maken over iets.

ResolveVisie mediators gaan voor goede oplossingen voor jullie scheiding

Afspraken vinden plaats bij jullie thuis of desgewenst op een neutrale locatie. Gesprekken zijn altijd met jullie beiden, zo wordt de onpartijdigheid gewaarborgd en zijn jullie allebei betrokken bij alle afspraken. Dit geeft het beste uitgangspunt om frustraties in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen en allebei zo goed mogelijk verder te kunnen. De mediator Cuijk staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button