Mediator Dalfsen

Mediator Dalfsen

Mediator Dalfsen

Mediator Dalfsen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Met mij als mediator Dalfsen wordt jullie scheiding in goede banen geleid.

Zo weet je zeker dat alles aan bod komt en er geen losse eindjes zijn. Naast gesprekken is ook videobellen mogelijk.

Als mediator in Dalfsen en omgeving kom ik bij jullie thuis om de scheiding van A tot Z te regelen. Ik kom bij jullie thuis in Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen en omgeving.

Samen scheiden met de mediator in Dalfsen

Wat je allemaal kunt verwachten van mijn begeleiding bij mediation:

 • Stap voor stap worden alle zaken besproken, zodat jullie goede afspraken kunnen maken. Denk aan de financiën, alimentatie, pensioen, de woning en inboedel. Alle afspraken worden goed vastgelegd. Bij een koophuis wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat te doen met de woning bij de scheiding.
 • Voor kinderen worden er goede passende afspraken gemaakt en vastgelegd in het ouderschapsplan. Alles wat jullie van belang vinden over de kinderen, wordt hierin vastgelegd. Hier kun je dus altijd op terugvallen.
 • Als er overeenstemming is over alles en er zijn goede keuzes gemaakt, volgt de juridische afwikkeling van de scheiding. Hiermee is de scheiding van begin tot eind geregeld.

Voordelen mediator Dalfsen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Dalfsen en omgeving. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn pluspunten van mediation?

Waarom kiezen voor mediation, oftewel samen scheiden, in plaats van elk een advocaat:

 • Je bent allebei betrokken bij de uitkomsten en je hebt hier beiden invloed op. Denk aan een passende zorgverdeling en een reëel alimentatiebedrag. Je houdt zelf de regie en niet een derde partij neemt beslissingen voor jullie.
 • De dienstverlening is goedkoper dan elk een advocaat, ook is het mogelijk om snel te scheiden, Ook is het vooraf voor jullie duidelijk wat de kosten voor de scheiding zijn (een all-in prijs).
  Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk in een apart kindgesprek met hen. Ze worden uitgenodigd om te vertellen hoe zij over dingen denken en waar ze zich zorgen over maken.

Ouderschapsplan met goede afspraken over jullie kinderen

Er wordt samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt:

 • Samen met jullie wordt het ouderschapsplan ingevuld. Als eerste luister ik daarvoor naar jullie ideeën. Wat zijn bijvoorbeeld jullie gedachten over de zorgverdeling? Zijn jullie op één lijn? Vanuit jullie ideeën wordt besproken waarom je voor bepaalde zaken kiest. Ook wordt met jullie meegedacht over goede oplossingen.
 • Er wordt voor gezorgd dat alles erin komt te staan. Denk aan hoe jullie het regelen met feestdagen en vakanties of belangrijke afspraken over de opvoeding.
 • Met aandacht vul je het in, vervolgens kun je het in de toekomst ook weer wegleggen. Als er iets aan de hand is, kun je altijd terugvallen op de vastgelegde afspraken in het ouderschapsplan.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button