Mediator de Bilt

Mediator de Bilt

Mediator de Bilt

Mediator de Bilt

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator De Bilt bied ik jullie een volledig scheidingspakket. In de gesprekken bij jullie thuis wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. In de mediation gesprekken worden zaken stap voor stap besproken. Er wordt aangegeven wat de regels zijn en wat het wettelijke speelveld is. Daarbinnen bepalen jullie zelf hoe jullie het willen hebben.

Wat vinden jullie bijvoorbeeld zelf een reële alimentatie of passende zorgverdeling? Aangezien je zelf invloed hebt op de keuzes, werken ze vaak beter in de praktijk. Spanningen worden zo veel mogelijk voorkomen.

Mediator De Bilt:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld

In het kennismakingsgesprek krijgen jullie uitleg over wat ik als mediator De Bilt voor jullie kan betekenen. Ook worden de kosten van de scheiding besproken (het all-in tarief). Samen scheiden houdt in:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën, jullie woning, pensioen en inboedel. Bij een eigen woning bij de scheiding komt er snel duidelijkheid of één van jullie in de woning kan blijven.
 • Afspraken over minderjarige kinderen (jonger dan 18 jaar) komen in het ouderschapsplan. Dit houdt in dat onder andere passende afspraken worden gemaakt over de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar blijft informeren.
 • Er wordt een alimentatieberekening voor jullie gemaakt. Deze is het uitgangspunt voor het bepalen van de hoogte en het bedrag van de alimentatie. Ook wordt met jullie besproken of er behoefte is aan alimentatie, of er ruimte is en wat reëel is.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator De Bilt. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiding goed regelen voor kinderen

Binnen Resolve is er veel ervaring in het geven van goede tips hoe je kinderen zo mogelijk steunt bij de scheiding. Tips zijn:

 • Als kinderen veelvuldig te maken hebben met ruzieden ouders, waar zij middenin zitten, kunnen ze het gevoel gaan krijgen dat ze op moeten komen voor de ene of de andere ouder. Soms kunnen kinderen zelf het gevoel ontwikkelen te moeten kiezen. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor een kind en allerlei klachten gaan veroorzaken. Zoals depressiviteit, terugval in gedrag bij jonge kinderen, teruglopen van schoolresultaten etc. Het is daarom van belang dat je als ouders met elkaar de verantwoordelijkheid neemt om de kinderen te ontzorgen en er voor te zorgen dat zij buiten het conflict van jullie als ouders blijven.
 • Bespreek ook regelmatig hoe de zorgverdeling en de afspraken lopen. Naarmate kinderen ouder worden trekken ze meer hun eigen plan. Als je de communicatie openhoudt, kunnen zij ook zelf aangeven wat zij willen.

Hoe ga je om met de emotionele impact van de scheiding?

Omdat een scheiding ook emotioneel veel impact heeft, worden niet aan de emoties en zorgen voorbijgegaan. Er is aandacht voor jullie in de gesprekken.

Ook is er apart voor de kinderen een gesprek met hen mogelijk (het kindgesprek). Zo krijgen zij extra steun en is er oog voor hun wensen en ideeën. Kies daarom voor mij als lokale mediator De Bilt.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button