mediator Dieren

Mediator Dieren 

mediator Dieren

Mediator Dieren 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Wat kan mediation in Dieren betekenen bij jullie scheiding?

Door mijn onpartijdige hulp worden de belangen van jullie beiden behartigd. Over alle zaken word je volledig geïnformeerd, zodat er goede keuze gemaakt kunnen worden.

Ik kom bij jullie thuis in Brummen, Dieren, Doesburg, Eerbeek, Rheden en Velp. Gesprekken zijn ook mogelijk in de avonduren. Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding geregeld. Hoe ik te werk ga: ik zal vragen naar jullie uitgangspunten. Aan jullie beiden wordt gevraagd wat je wilt en wat je belangrijk vindt in het scheidingsproces.

Vervolgens wordt gekeken naar mogelijkheden en oplossingen. Zoals: kan één van jullie beiden de eigen woning overnemen of is co-ouderschap (is een gelijke zorgverdeling bij kinderen) wenselijk en mogelijk?

Eerste stap zetten? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt uitgelegd wat ik voor jullie kan betekenen en de kosten voor de scheiding (het all-in tarief).

Service van de mediator Dieren

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden van A tot Z met Wim..

Kort samengevat wat jullie kunnen verwachten van de mediator Dieren:

 • In gezamenlijk overleg worden afspraken gemaakt. Zoals over de verdeling van de financiën, mogelijkheid en hoogte van alimentatie en afspraken over de (eigen) woning. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid of één van jullie in de woning kan blijven.
 • Als jullie kinderen hebben, wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin worden alle afspraken over de kinderen vastgelegd. Denk hierbij aan de zorgverdeling, invulling vakanties, feestdagen, hoe vier je de verjaardagen en de hoogte van de kinderalimentatie.
 • Afhandeling rechtbank: als over alle zaken goede afspraken gemaakt zijn, worden deze vastgelegd in de juridische documenten. Deze worden ingediend door onze vaste advocaat bij de rechtbank. Hiermee is de scheiding volledig juridisch afgehandeld. Aangezien het een gezamenlijk verzoek van de scheiding is, hoef je niet zelf naar de rechtbank.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met de mediator van Dieren, Wim Bramel. Onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken kinderen bij de scheiding

Ook kinderen kunnen last hebben van de scheiding. Met jullie wordt dan ook besproken hoe je jullie kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Er komen passende afspraken over hen en we bespreken hoe je ze erbij kunt betrekken. Zo hebben zij het ook het gevoel serieus genomen te worden.

 • Het hele ouderschapsplan wordt volledig met jullie doorgenomen. Zodat jullie goede afspraken kunnen maken over de zorg van jullie kinderen. Zoals de omgangsregeling en hoe je elkaar informeert.
 • Als zaken nog niet bekend zijn, zoals jullie toekomstige woonsituatie, bespreek ik met jullie de basisuitgangspunten. Kies je bijvoorbeeld voor een gelijke zorgverdeling?
 • Luister ook naar de wensen van jullie kinderen. Je hebt bijvoorbeeld afgesproken dat je kinderen halverwege de week naar de andere ouder gaan. Een kind kan aangeven dit niet prettig te vinden. Bespreek dit dan ook met elkaar. Het is ook mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Zij kunnen dan vertellen wat ze juist wel of niet prettig vinden en wat hun ideeën zijn. De mediator Dieren stuurt deze gesprekken aan en helpt jullie te komen tot eerlijke oplossingen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button