mediator Elst

Mediator Elst 

mediator Elst

Mediator Elst 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Op persoonlijke wijze jullie volledige scheiding geregeld door mij als mediator Elst. Afspraken moeten zoveel mogelijk passen en goed zijn voor jullie beiden. Zo ontstaat er duidelijkheid en rust voor nu en in de toekomst.

In de gesprekken begeleid ik jullie stap voor stap gedurende het hele scheidingsproces. Ik sta voor een persoonlijke aanpak, met aandacht en steun voor jullie zelf als bij kinderen, voor hen. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren.

Service Mediator Elst

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledige afwikkeling van jullie scheiding

Stap voor stap wordt jullie hele scheiding geregeld, tot en met de juridische afwikkeling. Voor de hele afwikkeling van de scheiding geldt een all-in tarief. De dienstverlening bestaat uit:

 • Samen worden afspraken gemaakt over de financiën, jullie woning en toekomstige woonsituatie, pensioen en inboedel. Over alle zaken worden jullie goed geïnformeerd, zodat je goede keuzes kunt maken.
 • Bij een eigen woning worden de opties van de eigen woning bij scheiding besproken. En wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van jullie de woning overneemt?
 • Ook bij kinderen worden er samen goede afspraken gemaakt. Zoals over de zorgverdeling. Deze komen te staan in het ouderschapsplan.
 • De juridische afhandeling, tot en met de gang naar de rechtbank, wordt voor jullie verzorgd. Ik licht jullie in hoe de schriftelijke communicatie verloopt met onze vaste advocaat en wat daarin de stappen zijn. Ook gedurende de schriftelijke juridische afhandeling blijf ik de vaste contactpersoon.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze expert mediator Elst. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips voor kinderen bij de scheiding

De mediator Elst helpt jullie om tot goede afspraken te komen over en over jullie kinderen. Ik denk met jullie mee hoe je de kinderen zo mogelijk steunt bij de scheiding en geef jullie tips, zoals:

 • Afspraken over het wisselen van huis bij jonge kinderen worden duidelijk vastgelegd. Zoals de ‘wisselmomenten’ en wie brengt en haalt de kinderen.
 • Zorg ervoor dat de kinderen niet de rol op zich nemen om voor de ouders te gaan zorgen. Geef aan dat er bepaalde emoties bij een scheiding horen, maar laat zien dat je zelf de verantwoordelijkheid hiervoor neemt en in staat bent voor jezelf te zorgen.
 • Praat zoveel mogelijk in de ‘wij’ vorm. Kinderen voelen zich meer veilig wanneer zij merken dat ouders in overleg met elkaar zijn en overleg hebben over besluiten. Wees ook werkelijk ‘aanwezig’ bij je kind. Met name in moeilijke fases. Niet alleen vragen hoe het gaat maar ook doorvragen en het kind aankijken en de tijd nemen.
 • Ook is het mogelijk dat ik als mediator een kindgesprek met jullie kinderen heb. Zo worden zij ook betrokken en serieus genomen.

Hoe regel je de scheiding samen?

Als jullie gaan scheiden komt er veel op je af. Er moeten praktische zaken worden geregeld én er spelen allerlei emoties die het maken van goede afspraken in de weg kunnen staan. Door deskundige en onafhankelijke begeleiding in te schakelen worden jullie ondersteund en ontzorgd gedurende het hele scheidingsproces.

Insteek van mediation bij de scheiding is dat jullie beiden goed verder kunnen. Als jullie samen kinderen hebben, betekent dat op een goede manier verder gaan, niet meer als partners maar nog steeds als ouders. De mediator Elst staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button