Mediator in Geldermalsen en West Betuwe

Mediator Geldermalsen 

Mediator in Geldermalsen en West Betuwe

Mediator Geldermalsen 

 
Mediator in Geldermalsen en West Betuwe
 
Mediator in Geldermalsen en West Betuwe

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Jullie scheiding samen goed regelen met mij als mediator in Geldermalsen en West Betuwe.

Je kunt een praktische en persoonlijke begeleiding verwachten. Ik sta jullie graag bij tijdens deze moeilijke en emotionele periode en zorg ervoor dat de hele scheiding van A tot Z geregeld wordt.

Ik kom bij jullie thuis in Geldermalsen en omgeving, zoals Gorinchem, Leerdam, Lingewaal, Neerijnen, Tiel, Werkendam, West Betuwe en Zaltbommel.

Waarom samen de scheiding regelen? Om meerdere redenen: Het is goedkoper dan allebei een advocaat inschakelen. Ook is er sneller duidelijkheid over zaken en voorkom je een strijd. Vaak leveren afspraken die je samen gemaakt hebt een betere relatie (ook als ouders) voor de toekomst op.

Jullie scheiding volledig geregeld door de mediator in Geldermalsen

Waaruit bestaat de volledige afwikkeling van jullie scheiding als ik jullie hiermee ga ontzorgen?

 • We ontmoeten elkaar met zijn drieën in een kennismakingsgesprek, dit is gratis en vrijblijvend. Jullie persoonlijke situatie wordt besproken, ook informeer ik jullie over wat er allemaal op jullie af komt bij een scheiding, wat onze dienstverlening inhoudt en wat de kosten zullen zijn. We werken met een all-in tarief, zo voorkom je verrassingen.
 • Over alle praktische zaken maak ik samen met jullie afspraken, dus over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning (en eventueel je eigen bedrijf). Bij een eigen woning bij de scheiding bespreken we de opties en wat er haalbaar is. Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over de mogelijkheden. Is het haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven? Wat zijn de mogelijkheden voor de ander, die woonruimte zoekt?
 • Voor als er kinderen onder de 18 jaar zijn wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin leggen we een tal van zaken vast: de zorgverdeling, invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen. Het is ook mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek heb. Zo is er extra aandacht voor hen en kunnen zij vertellen wat hun ideeën of juist zorgen zijn.
 • Het traject aan tafel met jullie zit er namelijk op. Onze advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en het inschrijven van de scheiding bij de gemeente doen we natuurlijk ook voor jullie. Hiermee is de scheiding volledig en zorgvuldig afgehandeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips bij een scheiding

Ik denk ook graag mee over hoe je zo goed mogelijk door de scheiding komt en geef nu alvast een aantal tips:

 • Je hebt altijd een keuze hoe je reageert. Ga je op elkaar reageren en olie op het vuur gooien door bepaalde opmerkingen? Ga je het op scherp zetten, of reageer je niet direct en luister je naar de ander?
 • Maak geen keuzes als emoties hoog zitten. Het gevoel kan zijn “er zo snel mogelijk vanaf te willen zijn”; maar je maakt wel beslissingen voor de rest van je leven met alle gevolgen die daarbij komen kijken. Denk aan bijvoorbeeld de verdeling van de pensioenen of alimentatieafspraken.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Geldermalsen en West Betuwe
Mediator in Geldermalsen en West Betuwe
Call Now Button