Mediator Geldrop-Mierlo

Mediator Geldrop-Mierlo

Mediator Geldrop-Mierlo

Mediator Geldrop-Mierlo

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Als mediator Geldrop-Mierlo sta ik jullie gedurende de hele scheiding bij. In gesprekken bij jullie thuis wordt de scheiding dan ook van A tot Z geregeld voor een all-in tarief. Ook videobellen is mogelijk.

Als scheidingsmediator ben ik er voor jullie beiden. En als jullie kinderen hebben, ben ik ook voor hen. Er komen passende oplossingen voor alle praktische zaken. Door aandacht te besteden aan de emoties en de onderlinge communicatie, leg je een zo goed mogelijk basis voor de toekomst.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiding van A tot Z geregeld met mediation

Gesprekken zijn bij jullie thuis en jullie betalen voor de volledige afhandeling van de scheiding een all-in tarief. Een volledig scheidingspakket bestaat uit:

 • Alle zaken waar jullie samen afspraken over moeten maken, komen aan bod. Denk aan jullie woning, financiën, inboedel, pensioen en alimentatie. Is er een koophuis bij de scheiding dan wil je uiteraard snel antwoorden op wat mogelijk is. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één in de woning kan blijven?
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar, dan is het samen opstellen van een ouderschapsplan verplicht. Je wordt goed voorgelicht over wat mogelijk is en samen worden er passende afspraken gemaakt. Zoals over de zorgverdeling en hoe je elkaar op de hoogte houdt.
 • De afhandeling van de echtscheiding bij de rechtbank wordt door de mediator Geldrop-Mierlo voor jullie verzorgd.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Geldrop-Mierlo. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Extra aandacht voor de kinderen bij de scheiding

Er wordt advies geven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Zoals:

 • Overleg als ouders regelmatig met elkaar, doe dit ook zonder dat de kinderen erbij zijn. Respecteer als ouders dat het er bij de andere ouder in het huishouden misschien anders aan toe gaat.
 • Kinderen lijden eronder als ze doorhebben dat ouders elkaars gedrag afkeuren. Zij kunnen dat ervaren als een afwijzing van de andere ouder. Dit kan schade in hun ontwikkeling veroorzaken.
  Ook is het mogelijk dat ik als mediator Geldrop-Mierlo apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Dit kan voor kinderen steunend zijn en ze krijgen hierdoor het gevoel dat zij ook serieus genomen worden

Beiden een aandeel bij de scheiding

Vaak neemt één van de partners de uiteindelijke beslissing om te gaan scheiden. Maar dat betekent niet dat hij of zij ook de grote boosdoener is. Wanneer een relatie eindigt, hebben vaak beide partners een aandeel hierin. De kunst is om je bewust te worden van je eigen rol in dit proces. Daarmee voorkom je onnodige strijd en het scheidingsproces verloopt dan vaak soepeler.

Vooral als jullie samen kinderen hebben, is dit van groot belang. Jullie blijven immers samen ouders en een goede omgang straks met je ex-partner is dan essentieel. Dit zal zeker een positieve invloed op jullie kinderen hebben.

Wat klanten over mij zeggen

Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van de mediator. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren de mediator van Resolve Visie. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button