Mediator Gennep

Mediator Gennep 

Mediator Gennep

Mediator Gennep 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Gennep ontzorg ik jullie zoveel mogelijk tijdens de hectische periode van een scheiding. Voor alle praktische zaken zoeken we goede oplossingen en er is ruimte voor het gesprek. Naast gesprekken is ook videobellen mogelijk.

Een volledig scheidingspakket bestaat uit: samen met jullie worden afspraken gemaakt over alimentatie, jullie financiën bij de scheiding en de woning. Bij kinderen komt er een ouderschapsplan met passende afspraken over hen. Ook is apart een gesprek met hen mogelijk, zodat zij ook extra steun krijgen. Als er over alles overeenstemming is, volgt de juridische afwikkeling. Hiermee is alles geregeld.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met jullie beiden. Ik kom bij jullie thuis in Gennep en omgeving als Heijen, Milsbeek, Ottersum en Ven-Zelderheide.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding in goede banen, geleid door de mediator

Wat houdt mediation en dus samen de scheiding regelen in? Met behulp van mij als onpartijdige mediator Gennep worden er afspraken gemaakt. Het proces wordt goed begeleid, waardoor er overzicht komt. Jullie worden goed geïnformeerd, zodat je passende keuzes kunt maken.

Er wordt gekeken naar het hele plaatje, in plaats van alleen individuele belangen. Wat is goed voor jou, je partner en ook voor jullie kinderen? Hoe maak je het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden in de woning kan blijven na de scheiding?

Er komt in het kennismakingsgesprek duidelijkheid over wat ik voor jullie kan betekenen en de kosten die er zijn om alles goed te regelen. Deze kosten voor de scheiding zijn een all-in tarief.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Gennep. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ga je verder als ouders na de scheiding?

Hebben jullie kinderen, dan is het voor jullie een overgang naar een andere rol. Jullie gaan van partners naar ouders. Met jullie wordt meegedacht hoe je er voor je kinderen kunt zijn bij en na de scheiding. Tips zijn:

 • Een scheiding levert bij kinderen stress en spanning op. Blijf letten op je kinderen en laat ze weten dat ze bij jullie terecht kunnen en luister aandachtig. Geef ruimte aan kinderen, zodat ze zich gehoord en gezien voelen. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen.
 • Wees eerlijk en stel je kind gerust. Soms zijn kinderen bezorgd over waar ze gaan wonen, of ze nog wel naar dezelfde school gaan en kunnen blijven sporten. Indien mogelijk vertel je over de woonsituatie en dat het doel is dat de kinderen naar de dezelfde school blijven gaan. Let er altijd op dat je uitleg past bij de leeftijd van de kinderen. Betrek kinderen van een bepaald leeftijd ook bij de nieuwe stap van bijvoorbeeld een andere woning, door ze dit te laten zien.

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button