Mediator Goirle

Mediator Goirle

Mediator Goirle

Mediator Goirle

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Goirle regel ik samen met jullie de hele scheiding. Als jullie gaan scheiden, zit je met veel vragen en zorgen. Als mediator kan ik je door mijn jarenlange ervaring stap voor stap begeleiden om goede en passende afspraken te maken.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken, ook in de avonduren. Er komt snel duidelijkheid over zaken. Zoals: Hoe zit het met onze woning? We willen het samen goed regelen voor de kinderen, maar hoe gaan wij dat doen? Hoe gaat het financiële plaatje er straks uitzien? Door alle zaken op een rijtje te zetten en oplossingen te zoeken, ontstaat er snel overzicht en rust.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

Mijn hulp bij scheiding als mediator Goirle ziet er als volgt uit:

 • De eerste stap is het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden jullie uitgenodigd te vertellen wat jullie belangrijk vinden in het proces van de scheiding. Wat zijn jullie uitgangspunten en zijn er al onderwerpen waar jullie het eens over zijn? Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreek ik ook het tarief met jullie, dit is altijd een all-in tarief, zo voorkom je verrassingen achteraf. Ik blijf ook jullie vaste contactpersoon.
 • Samen met jullie worden alle praktische zaken die bij de scheiding komen kijken besproken. Denk aan de verdeling van de financiën, alimentatie afspraken en afspraken over de woning bij de scheiding. Is er een koophuis, dan worden de opties op een rijtje gezet en besproken wordt wat er nodig is om snel duidelijkheid te krijgen.
 • Samen kijken we hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen en kinderalimentatie en leggen dit vast in het ouderschapsplan.
 • Nadat alle documenten ondertekend zijn gaan we de juridische procedure in werking zetten. Onze advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en regelt de inschrijving.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Goirle. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips bij kinderen

Bij kinderen denk ik met jullie mee en geef ik waar mogelijk tips, zoals:

 • Betrek de kinderen bij de afspraken over hen in het ouderschapsplan. Ik kan als mediator een gesprek met jullie kind(eren) hebben. In overleg met hen geef ik hiervan een terugkoppeling. Als zij mij spreken als onafhankelijke derde, komt jullie kind niet in een loyaliteitsconflict. Hij/zij kan dan ook aangeven wat ze belangrijk vinden en ook hoe zij de scheiding ervaren.
 • Informeer de school of kinderopvang over de scheiding. Zo kan veranderend gedrag herkend en geplaatst worden. Kinderen kunnen bijvoorbeeld in zichzelf keren, of juist extra luidruchtig worden. Als men op de hoogte is kan er extra aandacht worden besteed aan jullie kinderen, als dit nodig is.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button