Mediator Grave

Mediator Grave 

Mediator Grave

Mediator Grave 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

De mediator Grave staat voor jullie klaar om de scheiding goed en volledig te regelen. Ik kom graag bij jullie thuis in Grave en omgeving. Als videobellen beter uitkomt, is dat ook mogelijk.

Samen afspraken maken voorkomt problemen en legt direct een sterke basis voor de toekomst. Zo kunnen jullie beiden met vertrouwen vooruitkijken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor een mediator bij jullie scheiding?

Een scheiding brengt altijd emotionele uitdagingen met zich mee. Met mediation blijft het overzicht behouden en genieten jullie van verschillende voordelen:

 • Beide belangen worden serieus genomen. Er wordt aandacht besteed aan de behoeften van beide partners en jullie worden beiden goed geïnformeerd.
 • Deskundig advies wordt verstrekt over alle aspecten die geregeld moeten worden, zoals de woning, de zorg voor jullie kinderen en alimentatie.
 • Voor het geval jullie een eigen woning hebben, wordt besproken wat er moet gebeuren met de woning bij de scheiding. Dit zorgt voor snel duidelijkheid over de beschikbare opties. Extra aandacht wordt besteed aan de kinderen in een apart kindgesprek, indien nodig. Als mediator Grave, kan ik een gesprek met jullie kinderen voeren.
 • De communicatie tussen jullie wordt vergemakkelijkt, omdat de mediator als onafhankelijke derde partij de communicatie ondersteunt.
 • We staan stil bij jullie rollen als ex-partner en ouder. Als jullie kinderen hebben, laten jullie met mediation zien dat jullie samen tot overeenstemming willen komen. Jullie laten zien dat jullie in staat zijn om als ouders samen te blijven werken, zij het op een ander niveau. We bespreken ook de emoties die komen kijken bij deze verandering van partner naar ouder. Als deze emoties het maken van passende afspraken in de weg staan, is het belangrijk om hierbij stil te staan en inzicht te krijgen in jullie rollen en begrip voor elkaar te tonen. Dit legt vaak een betere basis voor de toekomst.
 • Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig, en ik behartig de belangen van jullie beiden. Ik zorg ervoor dat afspraken niet gebaseerd zijn op emoties en dat ze gelijkwaardig zijn. Het is essentieel dat iedereen achter de gemaakte afspraken staat, ook op de lange termijn.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Wim ondersteunt en ontzorgt jullie volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Wim, onze deskundige mediator Grave. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De volledige afhandeling van jullie scheiding voor een vast tarief

Elk scheidingstraject is uniek. Misschien hebben jullie al enige afspraken gemaakt, of zitten jullie nog in het beginstadium zonder te weten waar te beginnen. Bij mediation Grave passen we ons altijd aan jullie situatie aan en bespreken we wat er nodig is om jullie scheiding op een zorgvuldige manier af te handelen. Voor deze service hanteren we een all-in tarief, inclusief de kosten voor de advocaat, zodat jullie achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Wat kunnen jullie verwachten?

Door middel van ons stappenplan ‘Scheiden in 7 stappen‘ wordt jullie scheiding van A tot Z verzorgd, inclusief de juridische afwikkeling. Samen met jullie stel ik een scheidingsconvenant op waarin alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. Indien er minderjarige kinderen zijn, stellen we ook een ouderschapsplan op.

De mediator Grave stuurt het convenant naar onze vaste advocaat, die ervoor zorgt dat het juridisch correct is. Vervolgens worden de documenten naar de rechtbank gestuurd. Jullie hoeven zelf niet naar de rechtbank te gaan.

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button