Mediator Groenlo

Mediator Groenlo 

Mediator Groenlo

Mediator Groenlo 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Schakel mij in als mediator Groenlo en ik ondersteun jullie graag met de hele scheiding. Dit betekent voor jullie in de praktijk dat er in gesprekken bij jullie thuis voor alle praktische zaken een oplossing wordt gezocht. Ook voor de afwikkeling bij de rechtbank wordt gezorgd.

Ik kom bij jullie thuis voor gesprekken in Groenlo. Jullie kunnen van mij een persoonlijke aanpak verwachten. Dit betekent dat er aandacht en tijd is voor al jullie vragen en zorgen. Samen regelen geeft overzicht en rust

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding volledig geregeld door mediator Wim

Mijn persoonlijke aanpak komt er als volgt uit te zien:

 • Het begint met een afspraak bij jullie thuis, dit kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie en wat er allemaal op jullie af komt bij een scheiding. Onze dienstverlening en het all-in tarief wordt natuurlijk ook met jullie besproken.
 • Stapsgewijs maken we samen met jullie afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie woning. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op vragen als ‘kan ik de woning overnemen’. We staan ook stil bij de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding.
 • Als er kinderen onder de 18 zijn maken we samen met jullie een ouderschapsplan. Hierin leggen we vast hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte gaan houden over jullie kinderen. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb, zo worden zij betrokken bij afspraken over hen.
 • Het traject aan tafel zit er op voor jullie en we gaan de juridische procedure in werking zetten. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank. Het inschrijven van de scheiding regelen we natuurlijk ook. De mediator Groenlo staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Groenlo. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheidingsproces wordt op jullie afgestemd

Het scheidingsproces wordt altijd op jullie allebei afgestemd. Vaak is de één al verder als de ander en hier houden we rekening mee:

 • Als er langere tussenpauzes nodig zijn, kan dit gewoon. Er is bijvoorbeeld tijd nodig om wat zaken uit te zoeken, of één van jullie tweeën heeft emotioneel meer tijd nodig.
 • Ik zorg dat er altijd tijd en aandacht zijn voor emoties die komen kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan gevoelens van woede, afwijzing, onzekerheid, teleurstelling of ongeloof. Als hier aandacht aan is besteed, geeft dit vaak een soepeler verloop van de scheiding.

Wat is nodig voor mediation bij jullie scheiding?

Mediation bij scheiding houdt in dat je samen afspraken maakt over alle zaken, die komen kijken bij de scheiding. Dit doe je onder begeleiding van mij als mediator Groenlo. Mediation werkt als er commitment is mee te werken aan het proces. Dit houdt in dat je bereid moet zijn om elkaar zaken te gunnen en actief betrokken te zijn. Denk bijvoorbeeld aan uitzoeken van een overzicht van pensioenen of contact opnemen met een makelaar, als deze stappen nodig zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button