Mediator Hardenberg

Mediator Hardenberg

 • Mediator Hardenberg, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Mediator Hardenberg

Mediator Hardenberg

 • Mediator Hardenberg, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen rond de Duitse grens, vluchtelingen en anderstaligen
 • Bel direct op 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Als mediator Hardenberg bied ik jullie betrouwbare hulp bij de hele scheiding. Door samen om de tafel te gaan voorkomen jullie strijd en komt er rust en duidelijkheid. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Ik kom graag bij jullie thuis om de hele scheiding samen te regelen. Allebei jullie belangen worden behartigd, dit geldt natuurlijk ook voor de belangen van jullie kinderen. Het streven is dat je in de toekomst zo goed mogelijk verder kunt, ook als ouders.

Voordelen mediator Hardenberg:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Jantien jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat de scheiding zorgvuldig en compleet geregeld geregeld wordt. Dit bestaat onder andere uit:

 • Eerste vrijblijvende afspraak, dit is een kennismakingsgesprek. De eerste vragen worden besproken, bijvoorbeeld ideeën over de eigen woning of wat moet er geregeld worden voor de kinderen. Jullie kunnen ook bepalen of jullie beiden een klik ervaren met mij als mediator om verder het traject in te gaan.
 • Stapsgewijs loop ik met jullie de stappen door wat er geregeld moet worden zoals de alimentatie en jullie financiën. Jullie ontvangen een lijst met zaken die moeten worden aangeleverd (zoals bijvoorbeeld een hypotheekakte en financiële gegevens ).
 • Bij de woning en jullie woonsituatie worden de opties voor de woning bij scheiding besproken en wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid. Als jullie kinderen hebben, maken we afspraken over een passende omgangsregeling en hoe je elkaar blijft informeren. Alle afspraken over de zorg en opvoeding van de kinderen na de scheiding komen in het ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik een gesprek met jullie kinderen heb. Zo worden zij ook gehoord en betrokken bij afspraken over hen.
 • Als over alles overeenstemming is en het scheidingsconvenant is opgemaakt, dient onze vaste advocaat de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is de scheiding volledig afgerond. De mediator Hardenberg staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hardenberg en omgeving. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Meer over mediation bij jullie scheiding

Als jullie allebei de intentie hebben er samen uit te komen, werkt mediation. Dus ook als jullie het nog oneens zijn over zaken of als één van beiden de scheiding niet wil. Voor allebei is er begrip en ruimte.

Hoe snel de scheiding geregeld kan worden is afhankelijk van jullie persoonlijke situatie. Op basis hiervan worden een aantal gesprekken ingepland. De gehele planning is afhankelijk van hoe snel we afspreken, hoe snel keuzes gemaakt worden en bijvoorbeeld ook op welke termijn een afspraak met bijvoorbeeld de bank gemaakt kan worden (zoals bij de overname van de woning door één van jullie beiden).

De eerste stap zetten? Heeft één van jullie de knoop heeft doorgehakt of is de scheiding een gezamenlijk besluit? Is de beslissing nog maar net genomen of is het al veel langer duidelijk dat de scheiding er komt? In alle situaties kan ik wat voor jullie betekenen en altijd wordt er afgestemd op jullie behoefte.

Samen scheiden voor een all-in tarief

Gesprekken zijn altijd met jullie beiden, zo wordt de onpartijdigheid gewaarborgd. Een eerste afspraak kan meestal plaatsvinden op korte termijn (binnen 1 week). De kosten voor de scheiding (het all-in tarief) worden besproken in het kennismakingsgesprek. Het tarief is inclusief advocaatkosten. Jullie weten dus duidelijk van te voren wat de kosten zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button