Mediator Harderwijk

Mediator Harderwijk

Mediator Harderwijk

Mediator Harderwijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Regel het goed, regel jullie scheiding samen met mij als mediator Harderwijk. Gesprekken zijn bij jullie thuis en jullie kunnen een persoonlijke aanpak verwachten met aandacht voor vragen en zorgen. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Als mediator Harderwijk en omgeving kom ik bij jullie thuis en sta ik jullie bij tijdens het hele proces van het regelen van de scheiding. De scheiding wordt van het begin tot en met de juridische afwikkeling geregeld. Hiervoor betaal je een all-in tarief.

Van mij kunnen jullie verwachten dat ik als scheidingsbemiddelaar de voortgang goed bewaak en help als de communicatie even minder soepel loopt. Ik bespreek alle relevante zaken tijdens de gesprekken, die altijd bij jullie thuis zijn. Ik ondersteun jullie om samen tot goede afspraken te komen, waarbij je wordt gewezen op de juridische rechten en plichten.

Voordelen mediator Harderwijk:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van A tot Z geregeld met mediation

Wat bied ik als mediator Harderwijk?

 • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jullie persoonlijke situatie en alle randzaken bespreken die bij een scheiding horen. Onze dienstverlening en wat jullie kunnen verwachten komen ook aan bod.
 • Over alles maken we afspraken, dus: de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning bij de scheiding komen allemaal voorbij. Bij een eigen woning wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden. We staan ook stil bij de emoties en onderlinge communicatie.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld waarin we stap voor stap bespreken hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen.
 • We gaan de juridische procedure in werking zetten en schrijven de echtscheiding voor je in bij de gemeente.

Samen tot oplossingen komen geeft vaak een beter gevoel bij de genomen beslissingen. Ook is er meer draagvlak omdat je zelf hebt meegedacht over de keuzes. Wordt dit proces los van elkaar gedaan, is de kans groter dat je lijnrecht tegenover elkaar komt te staan. Dit brengt vaak veel negativiteit en spanningen met zich mee.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Harderwijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Vragen over mediation

Je kunt kiezen voor een gezamenlijke mediator óf je kunt elk een eigen advocaat inschakelen. Bij mediation maak je samen onder de begeleiding van de onafhankelijke mediator Harderwijk afspraken. Stap voor stap wordt zo de scheiding geregeld. Ook de juridische afwikkeling wordt verzorgd door de mediator via de vaste samenwerkende advocaat van Resolve Visie.

Voorwaarde voor mediation is dat je samen om de tafel moet gaan onder de begeleiding van onze mediator. Je hoeft het nog niet over zaken eens te zijn, zolang je de intentie maar hebt samen te komen tot oplossingen.

Over alle praktische zaken worden samen afspraken gemaakt. Denk aan de woning, de toekomstige woonsituatie, de financiën, inboedel, pensioenen en afspraken over alimentatie. Je wordt geïnformeerd over de mogelijkheden én er wordt met jullie meegedacht wat de beste oplossing is in jullie situatie.

Gezamenlijk gemaakte afspraken voorkomen zoveel mogelijk frustraties in de toekomst én geven rust omdat jullie samen afspraken hebben gemaakt. Bovendien is de procedure sneller en goedkoper dan een juridische procedure waarbij je elk een advocaat inschakelt.

De totale kosten betreffen een all-in tarief en zijn afhankelijk van jullie situatie. Tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek bespreekt de mediator het all-in tarief.

Mediation in de praktijk

Wat kunnen jullie van mij verwachten tijdens de mediation gesprekken?

 • Het traject wordt samen met jullie doorgenomen, dit geeft vaak al wat rust en duidelijkheid. Stap voor stap bespreken we alle zaken die in jullie situatie relevant zijn. Denk aan bijvoorbeeld de zorgverdeling bij kinderen en de mogelijkheden met een koophuis.
 • Hebben jullie kinderen? Betrek hen dan zoveel mogelijk (afhankelijk van de leeftijd) bij de afspraken. Vertel kinderen dat jullie samen altijd ouders blijven en allebei voor hen blijven zorgen, al zijn jullie geen partners meer. Geef ook aan dat bepaalde zaken niet veranderen: familie blijft, school kan blijven, en vrienden blijven vriendjes.

Kennismaking met onze mediator?

Willen jullie je scheiding regelen met dé mediator Harderwijk? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis.

Door een kennismakingsgesprek te plannen met jullie beiden, zet je een eerste stap daadwerkelijk zaken te gaan regelen. Door een deskundige in te schakelen, worden discussies en onzekerheid die kunnen spelen, zoveel mogelijk doorbroken. Alle zaken worden samen met jullie op een rijtje gezet. Ook worden jullie ondersteund naar elkaar te luisteren, waardoor er vaak meer begrip komt.

Hierdoor verloopt jullie scheiding vaak soepeler. Ook investeer je in de onderlinge relatie, wat verwijten in de toekomst zoveel mogelijk voorkomt.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button