Mediator Harlingen

Mediator Harlingen

Mediator Harlingen

Mediator Harlingen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Jullie scheiding volledig geregeld voor een all–in tarief; dat is wat je van mij als mediator Harlingen kunt verwachten.

Samen regelen geeft rust en duidelijkheid. Ik kom bij jullie thuis in onder andere Harlingen, Midlum en Wijnaldum.

Jullie scheiding op persoonlijke en zorgvuldige wijze geregeld. De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis en zijn altijd met jullie beiden. Zo weet je zeker dat je allebei goed geïnformeerd bent en hebben jullie evenveel invloed op de afspraken.

Een eerste afspraak, het kennismakingsgesprek, is kosteloos en vrijblijvend. Daarin vertel ik graag alle mogelijkheden.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Van A tot Z geregeld met de mediator in Harlingen

Met mijn dienstverlening scheiden in 7 stappen komt alles aan bod en weten jullie zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien:

 • Samen met jullie zet ik als mediator in Harlingen alle zaken op een rijtje voor het scheidingsconvenant. Denk aan jullie woning, waar jullie gaan wonen na de scheiding, jullie financiën bij de scheiding, de inboedel, leningen en pensioen.
 • Bij kind(eren) wordt er samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt. Er is een kindgesprek mogelijk met jullie kinderen en er worden tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt, op basis van de uitkomsten wordt samen met jullie de hoogte van de alimentatie besproken. Ook kan het zijn dat jullie hier eventueel van af willen zien.
 • De afhandeling door de rechtbank wordt verzorgd.
 • De kosten voor de hele scheiding bestaan uit een all-in tarief en worden besproken in het eerste gesprek.

Service Mediation in Harlingen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Harlingen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ziet mediation in Harlingen eruit?

Wat kunnen jullie verwachten van mij als mediator in Harlingen?

 • Zijn jullie in gemeenschap van goederen getrouwd, zijn er huwelijkse voorwaarden of zijn jullie samenwonend? Afhankelijk hiervan zijn er verschillende wettelijke regels, die met jullie worden besproken. Het wettelijke kader is altijd het uitgangspunt, daarbinnen wordt besproken wat bij jullie past. Denk bijvoorbeeld aan wettelijke regels bij het verdelen van pensioenen en wanneer en hoe je kan afwijken van deze regels.
 • Hebben jullie een eigen huis? Is er een spaarverzekering gekoppeld aan de hypotheek? Hebben jullie al ideeën over de eigen woning? Met jullie worden de opties besproken wat te doen met de woning bij de scheiding. Samen met jullie wordt bepaalt welke stappen er moeten worden gezet. Insteek is dat er snel gezorgd wordt voor duidelijkheid.
 • Hoe oud zijn jullie kinderen? Hebben jullie al ideeën over een omgangsregeling? Ook krijgen jullie uitleg over het ouderschapsplan, dat samen met jullie wordt opgesteld.

De omgang als ouders blijft centraal staan

Eén van de adviezen is als ouders altijd in gesprek te blijven. Praat ook over de “moeilijke dingen”, zoals meningsverschillen over de opvoeding van jullie kind(Ieren). Houd je eigen machteloosheid of frustratie voor je en uit deze nooit waar de kinderen bij zijn. Maak deze bespreekbaar op een ander moment; probeer dit ook te doen wanneer de eerste boosheid gezakt is.

Door meningsverschillen en frustraties niet te laten oplopen, ontstaat er vaak een beter contact en kunnen jullie als ouders op elkaar terugvallen in de zorg voor jullie kinderen.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad. Zo zijn we goed geholpen naar een “volwassen scheiding”.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button