Mediators in Friesland

Jullie scheiding in betrouwbare handen bij een van onze mediators.

Onze mediators in Friesland

Samen regelen met de mediator in Friesland geeft rust en duidelijkheid

De scheiding van A tot Z geregeld:
Een scheiding is een heftige en turbulente periode in jullie leven. Professionele ondersteuning van een onafhankelijke derde is daarom zeker aan te bevelen. Wat je kunt verwachten van mijn dienstverlening:
→ Je krijgt overzicht in wat er geregeld moet worden
Zo weet je zeker dat niets vergeten wordt en stap voor stap komt alles aan bod.
→ Jullie krijgen deskundige begeleiding en informatie
Zo ben je in staat om goede keuzes en afspraken te maken. Zoals over de zorg bij kinderen, wat te doen met de eigen woning bij de scheiding, verdeling van de financiën en/of eventuele schulden. Er wordt met jullie meegedacht, de voor- en nadelen worden besproken, zodat er passende keuzes komen, die voor jullie beiden goed zijn.
→ Hoe regelen jullie de zorg voor de kinderen?
Zijn jullie kinderen minderjarig? Dan wordt in de mediation gesprekken uiteraard samen besproken wat goede oplossingen en passende afspraken zijn over hen. Zoals de omgangsregeling en hoe je elkaar blijft informeren. Deze afspraken komen in het ouderschapsplan.Ook is het mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek met jullie kind(eren) heb.
→ Laatste stap: afhandeling rechtbank
Zijn er over alle zaken goede beslissingen gemaakt? Dan leg ik alle afspraken vast in juridische documenten. De afhandeling bij de rechtbank wordt vervolgens geregeld. Zo is jullie scheiding volledig afgehandeld.
→ Kostenoverzicht vooraf
Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →