Mediator Heerenveen

Mediator Heerenveen

Mediator Heerenveen

Mediator Heerenveen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Door mij als mediator in Heerenveen in te schakelen wordt de complete scheiding zorgvuldig geregeld.

Jullie wensen en wettelijke regels rondom scheidingen zijn het uitgangspunt van de afspraken. We bekijken samen wat het beste bij jullie situatie past. Ik kom hiervoor bij jullie thuis in Heerenveen. Je wordt goed geïnformeerd en alle praktische zaken worden op een rijtje gezet. Hierdoor ontstaat er vaak rust en duidelijkheid rondom de scheiding.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen jullie scheiding regelen

Samen met een mediator Heerenveen op een persoonlijke en zorgvuldige wijze scheiden. Wat je kunt verwachten:

 • Alle praktische zaken worden geregeld, zoals jullie financiële zaken, alimentatie en jullie eigen woning. Bij een eigen woning bij de scheiding worden de opties besproken. Wat is er praktisch en financieel mogelijk en welke stappen moeten worden gezet? Resolve Visie werkt samen met Hypotheek Visie en zo kunnen wij zorgen voor snel duidelijkheid over wat er mogelijk is met jullie koophuis. Hebben jullie een eigen hypotheekadviseur? Dan leggen we daarmee contact om de mogelijkheden te bespreken.
 • Afspraken vinden plaats bij jullie thuis. Hierdoor is er aandacht voor jullie zelf en voor jullie kinderen. Het is ook mogelijk dat ik een kindgesprek met jullie kinderen heb. Er wordt meegedacht en tips gegeven hoe je je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding en wat passende afspraken over hen zijn. Jouw wensen en die van je partner zijn het uitgangspunt van alle afspraken.
 • Jullie scheiding wordt juridisch geregeld. Op basis van alle afspraken wordt er een scheidingsconvenant opgesteld. Als jullie kinderen hebben komt er een ouderschapsplan. Deze beide stukken worden door onze eigen advocaat ingediend bij de rechtbank. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank.
 • De kosten van de hele scheiding bestaan uit een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Heerenveen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over jullie kinderen

Jullie worden voorgelicht over de mogelijkheden die er zijn wat betreft omgangsregelingen en co-ouderschap. Op basis van deze informatie en jullie wensen worden afspraken over jullie kinderen gemaakt. Deze worden vastgelegd in het ouderschapsplan. De mediator Heerenveen staat jullie van A tot Z bij. Denk aan zaken als:

 • Hoe zorgen we voor een goede omgangsregeling?
 • Op welke wijze blijven we als ouders elkaar informeren?
 • Betrekken we onze kinderen bij de afspraken? En hoe doen we dat?
 • Wat doen we met verjaardagen en feestdagen?
 • Wat vinden we belangrijk vast te leggen over de opvoeding?

Echtscheiding is ook rouwproces

Het echtscheidingsproces is een rouwproces. Je gaat door de fasen van ongeloof, ontkenning, boosheid, verdriet en verlamming heen. Al die emoties zijn slechte raadgevers. Verandert de emotie, dan kun je ergens heel anders over denken. Idealiter ga je pas afspraken met een mediator maken als beiden de fase van acceptatie hebben bereikt, want dan sta je weer open voor een nieuw begin.

Het is in een mediation dan ook belangrijk dat er voldoende tijd tussen de beslissingen in zit om er zeker van te zijn dat je achter de beslissing staat. Van belang is dat de afspraken duurzaam zijn en dat je ook over een aantal jaren nog tevreden bent over de gemaakte afspraken.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button