Mediator Hellevoetsluis

Mediator Hellevoetsluis

Mediator Hellevoetsluis

Mediator Hellevoetsluis

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Door de scheiding samen te regelen met mij als mediator Hellevoetsluis ontstaat er snel overzicht. Tijdens het hele scheidingsproces word je door mij bijgestaan, daardoor ben je ervan verzekerd dat alle zaken zorgvuldig worden afgehandeld.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Hellevoetsluis. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Alle gesprekken zijn met jullie beiden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledige afhandeling van de scheiding

In een aantal mediation gesprekken bij jullie thuis maken we over alle praktische zaken afspraken. Daarna wordt de volledige juridische afhandeling verzorgd. Met scheiden in 7 stappen wordt alles geregeld. Onder andere bestaande uit:

 • Een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dit is kosteloos en vrijblijvend. We bespreken jullie persoonlijke situatie, wat er allemaal op jullie af gaat komen bij een scheiding, onze dienstverlening en het tarief. Dit is een all-in prijs voor de hele scheiding, zo voorkom je verrassingen achteraf en weet je precies waar je aan toe bent.
 • Meerdere gesprekken om afspraken te maken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie woning. Bij een koophuis bij de scheiding worden de opties besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat mogelijk is.
 • Hebben jullie kinderen? Stap voor stap bespreken we hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte gaan houden over jullie kinderen. Zodra jullie het over dit allemaal eens zijn, stellen we het ouderschapsplan op.
 • Onze eigen advocaat gaat de juridische procedure in werking zetten, dient de stukken in bij de rechtbank en regelt het inschrijven van de scheiding. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld. De mediator Hellevoetsluis staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hellevoetsluis. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De scheiding goed regelen voor jullie kinderen

Als jullie samen kinderen hebben is het raadzaam om te investeren in een goede relatie als ouders met elkaar. Jullie worden hierbij dan ook ondersteund. Een ontspannen contact met je ex-partner, heeft een positieve impact op je kinderen. Als het mogelijk is help elkaar daar ook bij. Ga niet in de verwijtende sfeer met elkaar communiceren, maar geef aan waar je zelf tegenaan loopt en wat je nodig hebt.

Om kinderen bij afspraken over hen te betrekken is er ook apart met hen een kindgesprek mogelijk.

Hoe ziet een alimentatieberekening eruit?

Naast het regelen van de financiën bij de scheiding, jullie inboedel en de pensioenen, wordt er ook een alimentatieberekening gemaakt. De uitkomst hiervan is een richtlijn voor het bespreken van de kinder- én partneralimentatie. Samen met jullie neemt de mediator Hellevoetsluis de volgende zaken met jullie door:

 • Hoe komt de berekening tot stand?
 • Hoeveel en hoe lang moet er alimentatie betaald worden?
 • Wat als ik of mijn ex-partner minder of meer ga verdienen?

Door de berekening, de uitkomst en bovenstaande vragen te bespreken kunnen we samen gedegen afspraken maken over de alimentatie. Het uitgangspunt is dat jullie allebei ook in financieel opzicht weer verder kunnen.

Wat klanten over mij zeggen

“Vakkundig en betrokken. In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad…ze was zeer betrokken en duidelijk in alles wat met het convenant te maken heeft …zo heeft ze ons goed geholpen naar een ,,volwassen scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button