Mediator Hilversum

Mediator Hilversum

 • Ellen Nijenhof – mediator Hilversum
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ondernemers, vastgoed, tieners & scheidingen
 • Neem direct contact op: 085 1302983 of nijenhof@resolvevisie.nl
Mediator Hilversum

Mediator Hilversum

 
MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Hilversum zorg ik voor passende oplossingen bij jullie scheiding.

Alle opties worden op een rij gezet en jullie rechten en plichten worden uitgelegd, zodat er goede afspraken kunnen worden gemaakt. Zo komt er rust rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Hilversum en omgeving. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Willen jullie liever op een neutrale locatie afspreken, dan is dit ook mogelijk. Alle gesprekken zijn met jullie beiden, zodat beiden goed geïnformeerd zijn

De mediator Hilversum regelt de scheiding volledig

Natuurlijk willen jullie dat de scheiding goed en volledig wordt geregeld. Met mediation onder mijn begeleiding, kunnen jullie dat samen doen. De volledige werkwijze heet scheiden in 7 stappen. Het proces bestaat uit verschillende stappen, zoals:

 • Ik zal samen met jullie afspraken maken over alimentatie, de woning, toekomstige woonsituatie, financiën en pensioen. Mijn doel is dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over zaken, zoals over de woning bij de scheiding. Wij werken samen met BMP Finance, hierdoor is het mogelijk dat er snel duidelijkheid komt over de mogelijkheid dat één van jullie de woning kan overnemen.
 • Hebben jullie een kind of meerdere kinderen? Afspraken over hen komen in het ouderschapsplan. Denk aan kinderalimentatie en een goede zorgverdeling. Ook is het mogelijk dat ik een kindgesprek heb met jullie kind(eren).
 • Als we de volledig de situatie in beeld hebben, alle zaken bij langs zijn gelopen en op een rijtje hebben gezet, kunnen er goede keuzes worden gemaakt. We bespreken de consequenties en alles wordt voor jullie goed vastgelegd in juridische documenten. Onze vaste samenwerkende advocaat levert vervolgens de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig afgerond

Je betaalt een all-in tarief, inclusief juridische afhandeling. Zo weten jullie precies de totale kosten van de scheiding. De hoogte is mede afhankelijk van jullie situatie en wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen en wordt tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek besproken. Heeft één van jullie (of beiden) recht op een toevoeging (subsidie) dan vraag ik deze voor jullie aan. Neem snel contact op met mij als mediator Hilversum.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie
Hilversum mediation

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe verdeel je de zorg van de kinderen na de scheiding

Er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Om goede afspraken te maken over jullie kind(eren) worden onder andere de volgende zaken besproken:

 • Hoe kunnen jullie zoveel mogelijk hetzelfde laten als tijdens het huwelijk? Voor kind(eren) is dit vaak fijn. Denk bijvoorbeeld bij jonge kinderen aan bepaalde rituelen bij het naar bed gaan. Of denk bij oudere kinderen aan hun vertrouwde omgeving met vrienden en school.
 • Kinderen hebben recht op beide ouders. Hebben jullie geen gelijke zorgverdeling, hoe kunnen jullie er dan voor zorgen dat jullie kind(eren) bijvoorbeeld tussendoor naar de andere ouder gaan. Denk aan een vaste avond in de week bij de andere ouder eten.
 • Hoe willen jullie de tijd met jullie kind(eren) besteden? Op welke manier brengen jullie de tijd met jullie kind(eren) door en met welke aandacht? Zorg er bijvoorbeeld in de vakanties voor dat kind(eren) ook thuis zijn en met hun vriendjes kunnen afspreken.

Met de mediator Hilversum is samen scheiden mogelijk.

Als jullie gaan scheiden zijn er veel vragen en zorgen over de toekomst en hoe dingen verder moeten. Mijn streven is dan ook jullie zoveel mogelijk tijdens de scheiding te ontzorgen. Ik ben er voor jullie beiden en in mijn rol ben ik neutraal en heb ik geen belangen.

Resolve Visie heeft veel expertise in huis, zoals juridisch, fiscaal, op gebied van communicatie en hulp bij kinderen. Zo kan ik jullie goed bijstaan tijdens de hele scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoort

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.