Mediator Hilversum

Mediator Hilversum

Mediator Hilversum

Mediator Hilversum

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Hilversum zorg ik voor passende oplossingen bij jullie scheiding. Alle opties worden op een rij gezet en jullie rechten en plichten worden uitgelegd, zodat er goede afspraken kunnen worden gemaakt. Zo komt er rust rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Hilversum en omgeving. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Willen jullie liever op een neutrale locatie afspreken, dan is dit ook mogelijk. Alle gesprekken zijn met jullie beiden, zodat beiden goed geïnformeerd zijn

Service mediator Hilversum

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ellen regelt de scheiding volledig

Natuurlijk willen jullie dat de scheiding goed en volledig wordt geregeld. Met mediation onder begeleiding van de mediator Hilversum, kunnen jullie dat samen doen. De volledige werkwijze heet scheiden in 7 stappen. Het proces bestaat uit verschillende stappen, zoals:

  • Ik zal samen met jullie afspraken maken over alimentatie, de woning, toekomstige woonsituatie, financiën en pensioen. Mijn doel is dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over zaken, zoals over de woning bij de scheiding. Wij werken samen met BMP Finance, hierdoor is het mogelijk dat er snel duidelijkheid komt over de mogelijkheid dat één van jullie de woning kan overnemen.
  • Hebben jullie een kind of meerdere kinderen? Afspraken over hen komen in het ouderschapsplan. Denk aan kinderalimentatie en een goede zorgverdeling. Ook is het mogelijk dat ik een kindgesprek heb met jullie kind(eren).
  • Als we de volledig de situatie in beeld hebben, alle zaken bij langs zijn gelopen en op een rijtje hebben gezet, kunnen er goede keuzes worden gemaakt. We bespreken de consequenties en alles wordt voor jullie goed vastgelegd in juridische documenten. Onze vaste samenwerkende advocaat levert vervolgens de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig afgerond

Je betaalt een all-in tarief, inclusief juridische afhandeling. Zo weten jullie precies de totale kosten van de scheiding. De hoogte is mede afhankelijk van jullie situatie en wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen en wordt tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek besproken. Heeft één van jullie (of beiden) recht op een toevoeging (subsidie) dan vraag ik deze voor jullie aan. Neem snel contact op met mij als mediator Hilversum.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button