Hoevelaken

Mediator Hoevelaken

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail Ellen

Samen scheiden onder mijn begeleiding als mediator Hoevelaken. Wat betekent dat voor jullie?

Ik bied jullie een volledig scheidingspakket, waarbij de praktische en juridische zaken worden geregeld én er aandacht is voor de emotionele impact van de scheiding.

Ik kom als mediator bij jullie thuis in Hoevelaken en omgeving. Gesprekken kunnen zowel overdag als in de avonduren. Een eerste kennismakingsgesprek kan binnen enkele dagen worden ingepland.

Een volledig scheidingspakket van de mediator Hoevelaken

Je kunt je afvragen wat een volledig scheidingspakket inhoudt. Onderstaand een korte samenvatting:

 • Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap doorgenomen die voor jullie relevant zijn. Denk aan een alimentatieberekening om passende afspraken te maken over alimentatie, wat is er mogelijk in jullie woonsituatie, de verdeling van de financiën en pensioenen. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over de mogelijkheden.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Afspraken over hen komen in het ouderschapsplan. Denk aan passende afspraken over de zorgverdeling en financiële afspraken, zoals over de kinderalimentatie. Ook is er de mogelijkheid van een gesprek met jullie kinderen .
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Dit valt onder het all-in tarief van mijn dienstverlening.

Voordelen mediator Hoevelaken:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Hoevelaken / Nijkerk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wanneer werkt mediation Hoevelaken?

Mediation werkt als partijen elkaar gunnen dat er op een goede wijze uit elkaar wordt gegaan. Je hoeft het heus niet overal direct over eens te zijn, maar je moet wel open staan voor elkaars mening, gevoelens en wensen. Hierbij ondersteun ik als onafhankelijke mediator jullie ook in de gesprekken.

Wat zijn voordelen van de mediator Hoevelaken?

Als je gaat scheiden, waarom zou je dan kiezen voor een mediator in Hoevelaken/Nijkerk om jullie scheiding te begeleiden? De voordelen op een rijtje:

 • Mediation is prettiger omdat je er samen uit wilt komen en daarbij een goede basis legt voor bijvoorbeeld het omgaan met elkaar en gezamenlijk ouderschap na scheiding.
 • Als bijkomend voordeel is dat mediation goedkoper is, omdat er één persoon voor jullie beiden beschikbaar is en er niet voor ieder apart een advocaat in de arm wordt genomen.
 • Een scheidingsprocedure via een gezamenlijke mediator is sneller als een procedure via advocaten. Dit betekent dat er eerder duidelijkheid komt, wat vaak rust geeft in de situatie.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button