Mediator Hoogezand Sappemeer

Mediator Hoogezand-Sappemeer

 • Mediator Hoogezand-Sappemeer, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Mediator Hoogezand Sappemeer

Mediator Hoogezand-Sappemeer

 • Mediator Hoogezand-Sappemeer, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen rond de Duitse grens, vluchtelingen en anderstaligen
 • Bel direct op 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Zorg voor snel rust en duidelijkheid, door te kiezen voor mij als jullie mediator Hoogezand-Sappemeer. In de gesprekken bij jullie thuis wordt alles stap voor stap besproken.

De mediation gesprekken zijn bij jullie thuis. Hierdoor is er ruimte voor emoties en het gesprek. Ik ben werkzaam in de gemeente Midden Groningen en kom bij jullie thuis in Hoogezand-Sappemeer, maar ook Harkstede, Muntendam, Noordbroek, Siddeburen, Slochteren en Zuidbroek.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Mediator Hoogezand-Sappemeer:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Jantien jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De mediator komt bij jullie thuis

Mijn insteek is dat jullie zoveel mogelijk ontzorgd worden. Ook kan ik in de avonduren bij jullie langskomen, mijn hulp ziet er volgt uit:

 • Een kennismakingsgesprek met jullie beiden, dit is kosteloos en vrijblijvend en geeft inzicht in jullie persoonlijke situatie. We bespreken wat er allemaal op jullie af komt bij een scheiding, onze dienstverlening en het tarief. Dit is een all-in tarief, zo voorkom je verrassingen.
 • Onder mijn begeleiding maken jullie afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Ik werk met een overzichtelijke rapportage en gespreksverslag, zo weet je precies wat er al besproken is. Bij een koophuis bij de scheiding worden de opties besproken en wordt er snel gezorgd dat er duidelijkheid komt over wat mogelijk is.
 • De afspraken over jullie kinderen (onder de 18) leg ik vast in het ouderschapsplan. Stap voor stap bespreken we hoe het ouderschap na de scheiding ingevuld wordt. Voorbeelden hiervan zijn zorgverdeling, invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie, of hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb, om ze zo te betrekken bij de afspraken over hen.
 • Zodra alle documenten ondertekend zijn, wordt de juridische procedure in werking gezet en dienen we alles in bij de rechtbank. Je hoeft zelf niet naar de rechtbank, of burgerlijke stand. Het inschrijven van de scheiding doen we namelijk ook voor je.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hoogezand. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Vraag en antwoord

Wat er precies geregeld moet worden ligt aan jullie situatie. Ten eerste of jullie gehuwd of samenwonend zijn en of er huwelijkse voorwaarden dan wel een samenlevingscontract is opgesteld. Dit bepaalt namelijk het juridische kader. Vervolgens kijken we wat er geregeld moet worden en waar er afspraken over moeten komen. Denk aan de verdeling van de financiën en pensioen, alimentatie, de woning en bij kinderen onder de 18 jaar komen er afspraken over hen.

Voordeel van mediation is dat je gezamenlijk om de tafel gaat om afspraken te maken, dit maakt dat je allebei invloed hebt op de afspraken. Omdat je samen afspraken hebt gemaakt, geeft dit vaak rust voor de toekomst. Je voorkomt met mediation dat je tegenover elkaar komt te staan. Ook is mediation aanzienlijk goedkoper dan een procedure via advocaten.

Dit wordt besproken in het kosteloze kennismakingsgesprek bij jullie thuis, met beide partners. Als mediator werk ik met een all-in tarief. Dit is inclusief de afhandeling bij de rechtbank.

In het ouderschapsplan komen alle afspraken over de kinderen. Zoals de zorgverdeling, hoe regelen jullie de vakanties, afspraken over de opvoeding en de kinderalimentatie. Als mediator ondersteun ik jullie in het maken van passende afspraken en ik leg deze vast in het ouderschapsplan, zodat je hier altijd op kunt terugvallen.

De eerste stap is het maken van een afspraak met mij. We bespreken vervolgens in een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis jullie situatie, wat ik kan betekenen als mediator, mijn dienstverlening en de kosten.

Hoe zorg je voor een goede zorgverdeling bij kinderen?

Wat is haalbaar en reëel? Ouders kunnen veel willen, maar het moet wel haalbaar in het dagelijks leven zijn. Is het praktisch uitvoerbaar en voelt het voor beide ouders goed? Dan varen de kinderen er wel bij.

Daarnaast is het ook bijzonder belangrijk dat kinderen, indien ze de leeftijd hebben, zich hierbij goed voelen. De kinderen kunnen hierin worden betrokken, uiteraard ligt de beslissing bij de ouders.

Verdeel de zorg naar wat kan, reëel en haalbaar is voor beide ouders. Iedere keer het heen en weer schuiven van de kinderen (omdat bijvoorbeeld de ene ouder ze dan zo lang niet ziet, dus mist -wat begrijpelijk is), maar zet het belang van de kinderen hierin voorop.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button