Hoogkerk

Mediator Hoogkerk

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998 of mail mij

Samen met mij als jullie mediator in Hoogkerk wordt de hele scheiding geregeld.

Jullie worden ontzorgd in deze heftige periode en dit zorgt voor rust en vertrouwen. Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt een persoonlijke aanpak verwachten.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Je wordt goed geïnformeerd, zodat jullie goede keuzes kunnen maken. Er wordt snel gezorgd voor duidelijkheid, denk bijvoorbeeld aan wat te doen met de woning. De juridisch kant valt ook onder mijn dienstverlening.

Volledig scheidingspakket van de mediator in Hoogkerk

Je kunt van mij in de mediationgesprekken een oplossingsgerichte werkwijze verwachten. De insteek van mijn dienstverlening is dat er snel overzicht en duidelijkheid komt. De dienstverlening in het kort:

 • Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jullie persoonlijke situatie, de routing bij een scheiding, onze dienstverlening en het all-in tarief bij scheiding bespreken.
 • Meerdere gesprekken om samen afspraken te maken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Al vroeg in het scheidingsproces wordt er gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is met de eigen woning bij de scheiding.
 • Het scheidingsconvenant wordt opgesteld volgens de eerder gemaakte afspraken. Samen duidelijke en duurzame afspraken maken zorgt er namelijk voor dat problemen in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen worden en zo ontstaat er de zekerheid van een goede afhandeling van de scheiding.
 • Het opstellen van een ouderschapsplan (bij minderjarige kinderen) met afspraken over de zorgverdeling, invulling van verjaardagen, feestdagen en kinderalimentatie. Jullie kinderen kan ik ook betrekken bij het ouderschapsplan met een apart kindgesprek.
 • We zetten de juridische procedure in werking en dienen de scheiding in bij de rechtbank, ook regelen we het inschrijven van de scheiding.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Loyaliteit bij kinderen

Hoe groter de kloof tussen scheidende ouders, hoe groter het loyaliteitsconflict van een kind zal zijn. Voor een kind is het onmogelijk om te moeten kiezen voor één van de ouders. Negatieve dingen over de andere ouder vertellen brengt het kind in een onmogelijke positie. Het kind wil de ene ouder steunen, maar wil de andere ouder ook weer niet afvallen. Een kind kan hierdoor bang worden; “ als ik tegen papa in ga, wordt hij dan ook boos op mij?”

Tip: laat een kind geen partij kiezen, praat als ouder met respect over de andere ouder, hoe boos of gekwetst je misschien ook bent. Een kind wil van allebei de ouders kunnen en mogen houden.

Hoe voorkom je een vechtscheiding?

Een vechtscheiding kent alleen maar verliezers, vooral als er kinderen bij betrokken zijn, moet dit altijd voorkomen worden. Het is erg belangrijk dat jullie met elkaar in gesprek blijven. Dit is dan ook mijn voornaamste taak als mediator; gesprekken begeleiden en zoeken naar de gezamenlijke belangen.

Heel vaak wordt in het vrijblijvende kennismakingsgesprek aangegeven dat men samen alles netjes willen regelen. In deze gevallen is juist dát ook precies de uitkomst. Soms is er meer weerstand maar wil men toch proberen een vechtscheiding te voorkomen. In al deze situaties kan ik jullie begeleiden de scheiding goed af te ronden

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button