Mediator Horst aan de Maas

Mediator Horst aan de Maas

Mediator Horst aan de Maas

Mediator Horst aan de Maas

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Als mediator Horst aan de Maas begeleid ik jullie tijdens de hele scheiding. Jullie scheiding wordt dan ook van A tot Z geregeld voor een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt en er niets over het hoofd wordt gezien. Gesprekken zijn met jullie beiden en bij jullie thuis.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiding van A tot Z geregeld door de mediator

Als mediator Horst aan de Maas bied ik jullie de volgende dienstverlening:

 • Samen met jullie maak ik een overzicht van alle zaken, die geregeld moeten worden en waar beslissingen over moeten genomen. Zoals jullie woning, de financiën en alimentatie. Als jullie kinderen hebben, betekent dit de zorg voor hen. Deze afspraken komen in een ouderschapsplan. Hierin komen de afspraken over jullie kinderen, die houvast bieden na de scheiding en waar jullie altijd op terug kunnen vallen.
 • Afhandeling rechtbank. De juridische afhandeling wordt voor jullie verzorgd. Onze vaste advocaat levert de stukken in bij de rechtbank. Deze afhandeling is verder schriftelijk; jullie worden per post en mail op de hoogte gehouden van de procedure. Hiermee is jullie hele scheiding afgehandeld.
 • Jullie betalen voor de hele dienstverlening een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Horst aan de Maas. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Is er een eigen woning bij de scheiding?

Samen met jullie zet ik de opties van een eigen woning bij de scheiding op een rijtje:

 • Wat zijn jullie ideeën en welke stappen zijn gezet? Wat is haalbaar en wat zijn consequenties? Wil bijvoorbeeld één van jullie de woning overnemen of willen jullie de woning nog samen een tijd aanhouden?
 • Wie moeten ingeschakeld worden? Bijvoorbeeld de bank of een makelaar om de woning te taxeren. Dit is bij verkoop van de woning of als één van jullie de woning overneemt.
 • Er wordt snel gezorgd voor duidelijkheid over jullie woning.

Hoe betrek je kinderen betrekken bij de scheiding?

Hebben jullie kinderen? Naast het maken van passende afspraken over hen, worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk begeleidt bij de scheiding. Er wordt dan ook extra aandacht gegeven in de gesprekken aan de kinderen:

 • Voor kinderen is het niet prettig als er over en voor hen allerlei zaken worden besproken en besloten. Om deze reden worden zij zo veel mogelijk betrokken bij de afspraken. Vraag je kinderen ook naar hun ideeën. Wat willen zij bijvoorbeeld met feestdagen of hoe zien zij voor zich hoe verjaardagen gevierd worden?
 • Ook kan ik als mediator Horst aan de Maas een apart kindgesprek met jullie kinderen hebben, om te vragen naar hun wensen. Soms heeft een kind andere gedachten over iets dan de ouders, zoals de invulling van vakanties. Met jullie kind wordt besproken welke dingen met jullie als ouders vervolgens worden besproken.
 • Mijn advies aan jullie als ouders: de beste opvoeding die je de kinderen kunt geven is elkaars verschil accepteren. Op het moment dat kinderen minder/ niet in een loyaliteitsconflict komen dan voelen zij de ruimte om optimaal in contact met beide ouders te kunnen zijn.

Wat klanten over mij zeggen

Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van de mediator. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren de mediator van Resolve Visie. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button