Mediator Julianadorp

Mediator Julianadorp

Mediator Julianadorp

Mediator Julianadorp

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Julianadorp sta ik klaar om jullie te begeleiden bij alle aspecten van de scheiding. Tijdens onze gesprekken, waarbij we bij jullie thuis samenkomen, verkennen we de diverse opties die voor jullie liggen. Op deze manier kunnen jullie gezamenlijk een pad uitstippelen naar een nieuwe toekomst.

Op zoek naar begeleiding tijdens het proces van scheiden? Wij zijn er om jullie te ondersteunen bij het vinden van gezamenlijke oplossingen die passen bij jullie situatie. Ons doel is helderheid te scheppen voor de toekomst en losse eindjes te vermijden, zodat jullie met vertrouwen verder kunnen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kalmte en structuur door Sjoerd

Mijn aanpak omvat een volledige begeleiding bij het afwikkelen van jullie scheiding, waarvoor een all-in tarief geldt. Tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we hoe ik jullie zal begeleiden en wat de totale kosten zullen zijn. Het mediationproces omvat de volgende stappen:

 • Samen met jullie maak ik afspraken over diverse aspecten, waaronder de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie woning. In het geval van een koophuis wordt uitgebreid besproken wat de mogelijkheden zijn. Moet de woning verkocht worden, of kan een van jullie er blijven wonen? We onderzoeken de relevante factoren en streven naar duidelijkheid op korte termijn.
 • Afspraken met betrekking tot jullie kinderen onder de 18 jaar worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Hierin worden zaken als zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, en kinderalimentatie vastgelegd.
 • Na afronding van de overeenkomsten gaan we over tot de juridische procedure. Jullie hoeven zelf niet naar de rechtbank te gaan, en ik verzorg ook de inschrijving van de scheiding voor jullie.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Julianadorp. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De Kinderen

Hebben jullie kinderen? Als ouders maken jullie samen belangrijke afspraken. Hier zijn enkele nuttige tips:

 • Neem de tijd om met de kinderen te praten over wat onveranderd blijft in hun leven. Laat hen weten dat hun ouders altijd hun ouders zullen zijn, altijd beschikbaar zullen zijn en onvoorwaardelijk van hen zullen blijven houden. Hun vriendschappen, hobby’s, sportactiviteiten, lidmaatschappen en school hoeven niet te veranderen.
 • Bij het overbrengen van de kinderen van het ene huis naar het andere, probeer een ontspannen sfeer te behouden. Toon interesse in wat ze hebben gedaan of gaan doen. Deel leuke ervaringen en bewaar eventuele problemen of belangrijke gespreksonderwerpen voor momenten waarop de kinderen niet aanwezig zijn.

Indien gewenst, kunnen we aparte gesprekken met de kinderen voeren. Op die manier worden ze ook betrokken bij de besluitvorming en ontvangen ze extra aandacht. De mediator Julianadorp staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button