Mediator Kaatsheuvel

Mediator Kaatsheuvel

Mediator Kaatsheuvel

Mediator Kaatsheuvel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Regel het goed, regel jullie scheiding samen met mij als mediator Kaatsheuvel. Stap voor stap worden jullie begeleid tijdens de hele scheiding. Ook de juridische kant neem ik voor mijn rekening.

Ik kom bij jullie thuis in Kaatsheuvel. Wat kunnen jullie verwachten? Er komen goede afspraken over alle praktische zaken. Zoals over jullie woning en de zorg bij kinderen. Hierbij is er altijd oog voor de emoties die er spelen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van begin tot eind geregeld met mediation in Kaatsheuvel

De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin wordt uitgelegd wat ik voor jullie kan betekenen en de kosten voor de scheiding (all-in prijs). Dit houdt in:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alimentatie, de woning en financiën. Voor kinderen komt er een ouderschapsplan. Alle afspraken worden vastgelegd. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • De juridische afhandeling verzorgd en is onderdeel van mijn dienstverlening. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank. Als dit gedeelte is afgerond, is jullie scheiding volledig geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Kaatsheuvel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Impact scheiding op kinderen

Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, hoe voorkom je dan dat ze schade ondervinden?

 • Met jullie wordt meegedacht hoe je zo goed mogelijk verder kunt als ouders. Wat hebben jullie hiervoor nodig en hoe houden jullie elkaar op de hoogte van de kinderen? Ook wordt er met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tip is bijvoorbeeld: toon als volwassene gerust je emoties, je kunt bijvoorbeeld verdrietig zijn om de scheiding, maar waak ervoor niet je zorgen te delen. Denk aan financiële zorgen of hoe het nu verder moet.
 • Er is apart met kinderen een kindgesprek mogelijk. Hierin wordt op een laagdrempelig manier een gesprek gevoerd met jullie kinderen. Dit is gewoon bij jullie thuis en aan bod komen bijvoorbeeld hoe hij of zij in zijn vel zit en of jullie kind zelf ideeën heeft wat hij of zij graag wil.

Keuzes maken bij de scheiding moeilijk door emoties

Emoties zijn onvermijdelijk tijdens de periode van je scheiding, deze mogen er ook zijn. Keuzes, die gebaseerd zijn op sterke emoties hebben het gevaar, dat wanneer de emotie is weggezakt dit plaats maakt voor spijt voor je keuze. Om dit te voorkomen zal ik als mediator goed luisteren en kijken hoe je keuze is gemaakt.

Ik zal hierop doorvragen om in de eerste plaats voor jezelf duidelijk te krijgen waarom je deze keuze maakt. Zo krijg je zelf inzicht in het waarom en de mediator Kaatsheuvel krijgt ook informatie hierover, zowel verbaal als non-verbaal. Ik zal later in het gesprek of in vervolg gesprekken hier zeker nog op terugkomen, zodat je zeker weet dat je bewust de juiste keuze maakt.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button